-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Cum sa te lasi de fumat folosind bicarbonat de sodiu


Publicitate

Un articol de Maria

Daca esti fumator si vrei sa renunti la tigari insa nu poti cu ajutorul propriei vointe, te anunt ca de azi inainte ai un aliat de nadejde.

Este vorba despre bicarbonatul de sodiu!

Iata mai jos reteta prin care te poti lasa de fumat utilizand bicarbonat de sodiu!


Inainte de toate trebuie sa stii faptul ca renuntarea la fumat iti va aduce numai beneficii sanatatii. Nu trebuie sa te stresezi, nu trebuie sa te gandesti ca tigara iti este singurul aliat, trebuie doar sa ai putina bunavointa si totul se poate rezolva.

Pe langa bunavointa ta, procedura prin care vei renunta la tigari trebuie sa inceapa de la primele ore ale diminetii:

- dupa ce ai servit micul dejun, ia un pahar si toarna in el 200 de ml de apa, apoi dizolva in acesta 1/2 de lingurita de bicarbonat de sodiu.

- renunta la cafea si consuma in locul ei 1/4 din lichidul rezultat

- restul amestecului poti sa-l torni intr-o sticluta si poti sa-l porti cu tine oriunde

- ori de cate ori vei simti nevoia sa fumezi, trebuie sa inghiti 2-3 guri din acest amestec

Vei observa singur ca, in cateva zile, acest procedeu iti va intra in reflex si te asigur ca in 2-3 saptamani nevoia de a fuma va disparea complet.

Bicarbonatul de sodiu actioneaza ca un inhibator al nevoii de a fuma, totodata ajutand organismul sa elimine pe cale naturala nicotina si gudronul acumulat de-a lungul anilor in care ai fumat.

Asadar, de fiecare data cand simti nevoia sa fumezi, bea 2-3 guri de apa cu bicarbonat si pofta iti va trece, ajungand in maxim 2-3 saptamani sa nu mai suporti mirosul de tigare!

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog