-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Acesta este cel mai PUTERNIC antibiotic natural! Prepara-l chiar tu!


Publicitate

Un sistem imunitar puternic este cea mai buna arma impotriva oricarei boli. Pentru a mentine sistemul imunitar puternic ar trebui sa aveti o dieta sanatoasa. Aceasta bautura este foarte utila pentru sistemul imunitar.

Ingrediente:



700 ml otet de mere
¼ cana de ceapa bine tocata
¼ cana de usturoi tocat bine
2 ardei proaspat
¼ cana de ghimbir tocat
2 linguri de hrean tocat
2 linguri de turmeric

Mod de preparare:

Pune toate ingredientele intr-un castron, cu exceptia otetului de mere. Se amesteca bine si se pune amestecul intr-un borcan. Acum puteti adauga si otetul. Se inchide borcanul cu un capac si se agita. Umpleti doua treimi din borcan cu amestecul. Tineti borcanul intr-un loc racoros timp de 14 zile. Cand cele 14 zile au trecut, strecurati amestecul cu ajutorul unui tifon.

Consuma o lingura din aceasta bautura in fiecare zi si imunitatea ta va fi mai puternica. Aceasta bautura este destul de iute, deci ar trebui sa fi atent. Nu uita sa te adresezi medicului pentru un sfat, daca intentionezi sa utilizezi acest remediu.


Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog