-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Suferi de colon toxic? Iata o metoda eficienta de curatare in 4 ore


Publicitate

Un articol de Maria

Stiai ca peste 100 de milioane de oameni din intreaga lume au un colon nesanatos?

Problemele gastro-intestinale sunt foarte raspandite in societatea noastra, mai ales datorita faptului ca produsele alimentare moderne nu contin substante nutritive necesare pentru o digestie sanatoasa. Aceasta conduce la aparitia problemelor de sanatate cronice, cum ar fi colita, constipatia, refluxul acid, sindromul de colon iritabil, boala Crohn si multe altele.

Pentru a avea un colon sanatos, este nevoie de mai putin de 24 de ore pentru ca reziduurile alimentare sa fie eliminate din corp. Dar, odata cu obiceiurile alimentare moderne (alimente procesate care nu au enzime, fibre si nutrienti), timpul de tranzit se incetineste cu pana la 70 de ore. Acest lucru duce la aparitia unui colon toxic si la aparitia problemelor mai sus amintite.

Citeste mai jos simptomele unui colon toxic si cum sa-ti cureti colonul de reziduurile toxice utilizand o reteta simpla pe care o poti prepara la tine acasa!


Simptomele unui colon toxic

Simptome digestive

Constipatie, balonare, dureri de stomac, diaree, gaze, indigestie

Sanatate generala

Dureri articulare, dureri musculare

Simptome de comportament

Depresie, oboseala, anxietate, modificari ale dispozitiei, memorie slaba

Sistemul imunitar

Sistem imunitar slab, frecvente infectii vaginale sau urinare, eruptii cutanate

Tranzitul intestinal este un bun indicator al starii generale de sanatate. Daca nu aveti cel putin un scaun in fiecare zi, puteti fi mai susceptibil de boli viitoare. Daca lipseste consumul de alimente sanatoase regulat, organismul nostru are un timp mai lung in digestia alimentelor in mod corespunzator. Astfel, este extrem de important sa mentinem mereu colon nostru curat. Este parte vitala a unui corp sanatos, care functioneaza corespunzator. Acesta joaca un rol esential in digestie, in sistemul imunitar si in mentinerea echilibrului de apa din corp.

Cea mai simpla metoda de curatare a colonului in 4 ore:

Ingrediente

1 lingura de suc de lamaie organic

2 linguri de sirop de artar organic

Un varf de lingurita de piper cayenne

300 de ml de apa plata

Puneti toate ingredientele intr-un pahar, amestecati-le bine si consumati-l neaparat in week-end, fie sambata fie duminica dimineata.

Efectele nu vor intarzia sa apara. Curatarea se va face in maxim 4-5 ore. Faceti acest lucru doua weekend-uri la rand, dar numai intr-una din zile (fie sambata, fie duminica), si veti vedea cum totul va reveni la normal.

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
1 Comments

You Might Also Like

1 comment:

  1. Din care tip de lamaie se poate obtine sucul de lamaie organic?

    ReplyDelete

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog