-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Beneficiile consumului de usturoi pe stomacul gol!


Publicitate

Usturoiul este un medicament puternic. Acesta este folosit de 5000 ani in mai multe culturi. Arabii, grecii, romanii si egiptenii sunt civilizatii care au constientizat beneficiile consumului de usturoi si pe care l-au inclus in dieta de zi cu zi. Egiptenii au facut aproximativ 22 de medicamente din usturoi.

Odata ce vei ajunge sa cunosti beneficiile enorme ale acestui condiment, nu vei mai fi deranjat de mirosul lui si va deveni cu siguranta un element obisnuit in dieta ta. Usturoiul stimuleaza sistemul imunitar si ajuta la protejarea organismului de diferite boli. Este un aliment cu proprietati de vindecare excelente si este adesea folosit ca un prim ajutor in timpul bolilor sau ca o masura preventiva.


Cea mai buna utilizare a usturoiului:

Pentru prevenirea si tratamentul unui numar de boli, este foarte recomandat sa consumati usturoi pe stomacul gol. Cercetarile oamenilor de stiinta au demonstrat ca proprietatile antibiotice ale usturoiului sunt mult mai puternice si eficiente atunci cand este consumat pe stomacul gol.

Un antibiotic ideal:

Usturoiul contine mai mult de 400 de componente minerale diferite. Este un remediu excelent pentru combaterea racelii, gripei si infectiilor fungice. Usturoiul este de asemenea bogat in vitamina B, C si D, sodiu, magneziu, calciu, potasiu.

Beneficiile de usturoiului:


  • Ajuta la reducerea nivelului de colesterol.
  • Previne infundarea si imbatranirea arterelor.
  • Usturoi intareste sistemul imunitar.
  • Ucide bacteriile.
  • Protejeaza impotriva bolilor de inima.
  • Reduce tensiunea arteriala.
  • Reduce riscul de atac de cord prin prevenirea formarii de cheaguri de sange.
  • Omoara celulele de tumori cerebrale maligne.
  • Ajuta in tratamentul tulburarilor sistemului nervos.
  • Usturoiul este un antibiotic natural si este un bun remediu de raceala si gripa.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog