-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Laptele de capra - Cel mai sanatos lapte!


Publicitate

Laptele de capra este cel mai sanatos lapte si cel mai similar cu cel pentru alaptat.


Structura chimica a laptelui de capră este similara cu cea a laptelui matern. Laptele de capră a fost folosit cu mult timp în urmă, nu numai ca aliment, ci si pentru a trata multe boli, cum ar fi bronsita si intarirea plamanilor,alergii si cresterea imunitatii.

Laptele de capră este bogat in fosfor si calciu, care sunt foarte importante intarirea oaselor, zinc și seleniu, care sunt antioxidanti puternici ce mențin imunitatea organismului. Oamenii de stiinta recomanda laptele de capră pentru persoanele care suferă de anemie.

Laptele de capră are anumite valori terapeutice specifice și se recomanda cu consumul acestuia.

Enumeram urmatoarele beneficii:

- Intareste sistemul imunitar

- Are proprietăți anti-alergii

- Tratează bronșita

- Reduce riscul de a face cancer pulmonar

- Este foarte bun pentru diabetici

Laptele de capră este foarte bogat în siliciu, mineral care este benefic pentru par, piele, unghii și întregul sistem nervos.

Copiii care sunt hraniti cu lapte de capră au o creștere mai rapidă. Se observa totodata și o crestere de masă corporală dar si o mineralizarea a oaselor imbunatatita fata de copiii care sunt hraniti cu lapte de vaca.

Comparativ cu laptele de vacă, o cana de lapte de capră asigură 32,6% din doza zilnică necesară de calciu și 27% din fosfor.

La adulti, lapte de capră poate ajuta la prevenirea hipertensiunii arteriale și arterosclerozei.

Lapte de capră este o sursa excelenta de potasiu, un mineral esential pentru mentinerea tensiunii arteriale normale și a ritmului cardiac.

Nu uita sa dai un share articolului!

Sunt Maria si va doresc multa sanatate!


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog