-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

10 motive pentru care oamenii nu se mai indragostesc!


Publicitate

A alege sa nu te indragostesti este cu totul altceva decat a nu mai fi indragostit de persoana iubita. Atunci cand nu mai esti indragostit de persoana iubita se presupune ca relatia s-a consumat si ca ati ales sa mergeti pe alt drum. Daca alegi sa nu te indragostesti, o faci intentionat. E o diferenta....



Inimile noastre nu înțeleg diferența dintre iubirea romantică și iubirea prieteneasca. Iubirea este iubire și prin faptul ca ne impunem sa nu ne indragostim renuntam la dreptul nostru la dragoste.

Unii oameni nici macar nu isi dau seama ca o fac, asa ca m-am gandit sa aleg 10 motive pentru care nu ne mai indragostim.

1. Cautam multumire imediata.


Traim intr-o lume in care ai acces instant la orice insa la iubire nu poate fi nimic instant. A te indragosti nu are legatura cu "dragostea la prima vedere" despre care tot vorbeste lumea. A te indragosti inseamna a crea o relatie bazata pe interese si valori comune, iar asta necesita timp.

2. Suntem indisponibili emotional.


Unii oameni cred ca daca ai sentimete esti vulnerabil, esti slab. Ei vad aceste sentimente ca pe un inamic. Isi suprima aceste sentimente pentru a parea puternici si increzatori in sine. Cum poti sa te indragostesti daca refuzi sa ai sentimente?

3. Ne este frica sa ne luam angajamente.


Nu este nimic rau in a vrea ce e mai bun pentru tine atata timp cat nu reprezinta o piedica in a primi ce este cu adevarat bun pentru tine. Nu trebuie sa iti fie frica sa iti iei angajamente. Alege ce e mai bun pentru tine, ce te face sa te simti bine si concentreaza-te pe asta.

4. Suntem egoisti.


Functionam intr-o societate bazata pe relatii cu oameni, oameni care la randul lor au anumite nevoi. Este foarte important sa punem in balanta nevoile noastre cu cele ale celorlalti.

5. Vrem doar sa ne distram.


De cate ori ai zis, "Vreu doar sa ma distrez! Vreau sa ies in oras sa ma distrez!" Aceasta atitudine creeaza ideea ca a te indrgosti sau a te implica intr-o relatie nu e distractiv. O atitudine complet gresita.

6. Nu suntem deschisi catre compromisuri.


Ai o idee despre cum arata jumatatea ta ideala insa nu reusesti sa o gasesti. Problema este ca ea s-ar putea sa nu existe asa cum ti-o imaginezi tu. Este foarte greu sa existe cineva exact asa cum ti-o doresti asa ca fii pregatit sa faci compromisuri.

7. Urmarim dragostea din povesti.


Cautam acea dragoste care exista doar in povesti. Nu degeaba se foloseste expresia "dragostea din povesti". Acum nu zic ca nu sunt cazuri in care chiar se poate intampla, insa sansele sunt foarte mici.

8. Suntem perfectionisti.


Chiar nu este momentul sa fii perfectionist cand esti intr-o relatie sau atunci cand simti ca te indragostesti. Suntem oameni si suntem sortiti sa facem greseli, nicidecum sa fim perecti. Daca nu esti dispus sa accepti altceva decat perfectiunea, nu vei reusi sa avansezi intr-o relatie.

9. Te focusezi pe propriile teluri.


Multi dintre noi visam sa fim independenti financiar, sa gasim partenerul perfect, sa cumapram o casa pana la varsta de 30 ani. Sunt niste dorinte normale insa nu vad cum dragostea isi poate face loc pe o lista asa incarcata precum aceasta.

Nu ma intelegeti gresit, toate acestea sunt importante, insa daca lasi dragostea la o parte pana te vei simti implinit pe celelalte planuri, nu cred ca vei lua cea mai buna decizie.

10. Dragostea e confuza.


Dragostea nu functioneaza dupa anumite tipare. Aceasta se schimba, evolueaza, e o emotie complexa ce nu poate fi incadrata in anumite tipare. Tocmai acest lucru o face asa deosebita si frumoasa.

Simti ca te regasesti in ce am scris mai sus? Incearca sa schimbi ceva si iti promit ca nu vei regreta.

Nu uita sa dai un share articolului!

Sunt Maria si va doresc multa dragoste!


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog