-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Cel mai bun remediu natural pentru prostata!


Publicitate

Una dintre cele mai mari probleme de sănătate cu care se confruntă mulți oameni din întreaga lume sunt problemele cu prostata. Aproape fiecare om în vârstă de 45 de ani are probleme cu prostata și există o mare posibilitate ca toti barbatii sa aiba aceste probleme atunci cand imbatranesc.

Prostata este un organ muscular de dimensiunea unei nuci care închide cu o parte, tractului urinar.

Atunci cand oamenii imbatranesc apar diverse probleme ale prostatei, cele mai comune fiind marirea prostatei, inflamatia acuta sau cronica si recent cancerul de prostata. Cancerul de prostata este cea mai comuna forma de cancer la barbati in afara de cancerul la plamani.


Prostată reprezinta același lucru pentru barbati ca problemele cu sanii sau pentru femei.

Răspunsul medicamentos este format din diferite terapii dar de foarte multe ori tratamentele medicale sunt ineficiente sau nu suficient de eficace. Unele dintre dificultățile pe care barbatii le intampina atunci când au probleme cu prostata sunt: ​​urinare excesiva, incapacitatea de urinare completa, urinare în timpul nopții, slăbiciune, frig și dureri în partea inferioară a spatelui și organele genitale, probleme cu erectia, probleme cu ejacularea etc.

Daca vorbim de tratamentele naturale pentru aceasta boala, nu sunt foarte multe variante. Cele mai frecvente remedii sunt: ceaiul de afine și semințe de dovleac și ulei.

In acest articol vă vom prezenta cea mai puternică armă pe care natura ne-a dat-o în lupta împotriva tuturor bolilor de prostata de mai sus. Este o planta numita Epilobium parviflorum sau cunoscut sub numele de pufulita cu flori mici.

Aceasta planta poate fi plantata si la noi sau o puteti cumpara din magazinele de produse naturiste.

Aceasta planta este cunoscuta de multe secole, dar a fost uitata din cauza influentei si marketingului medicamentelor moderne. Cel mai faimos naturist austriac, Maria Treben, a făcut această plantă populară din nou în cărțile ei care sunt vândute în mai mult de 10 de milioane de exemplare. Maria Treben a vindecat personal mii de pacienti cu probleme de prostata in Europa, folosind doar pufulita cu flori mici.

Rețetă:

Pune 1 lingura de aceasta planta, acesta poate fi uscat sau proaspăt, în 2 ml apa calda. Lasa-o pentru 5-10 min, scoate plante și bea. Ar trebui să consumi acest ceai de doua ori pe zi, o dată dimineața pe stomacul gol și o dată seara, înainte de a merge la culcare. Acest ceai trebuie să fie consumate atât timp cât este necesar, dar cel puțin pe durata catorva saptamani. Primele rezultate pot fi văzute foarte repede.

Cu drag,


Publicitate


loading...
AP
1 Comments

You Might Also Like

1 comment:

  1. Poate 200 de ml,nu 2 ml si nu apa calda ci poate apa fiarta,(infuzie)..parerea mea,poate gresesc,in privinta temperaturii apei dra in privinta cantitatii sigur nu sunt 2 ml

    ReplyDelete

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog