-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Descopera maretia din tine!


Publicitate

"În viață nu poti obține ceea ce vrei, în viață vei obține ceea ce esti, nu ceea ce vrei! Tatăl meu ar fi fost un mare actor de comedie, dar el nu credea că este posibil, și așa a făcut o alegere conservatoare si astfel si-a asigurat un loc de muncă sigur. Când aveam 12 ani, el a fost concediat din acel job sigur, și familia noastră a trebuit să facă tot ce putea pentru a supraviețui. Am învățat multe lecții mari de la tatăl meu, si poate cea mai importanta este ca poti eșua facand ceea ce nu iti place, așa că s-ar putea lua la fel de bine sa ai o șansă să faci ceea ce iti place. "
~ Jim Carrey 



 Atât de mulți dintre noi trăim viețile doar de dragul de a trai, gândindu-se că există întotdeauna ziua de mâine pentru a face ceva diferit, de a schimba ceva in viețile noastre și vom face acest lucru fara ca macar sa ne dam seama că o altă zi care trece este o altă zi pierdută, o altă zi pe care nu o putem lua înapoi. 

 Ani la rand faci aceleași lucruri, aceleași greșeli, ca și cum ai trăi o viață anosta, o viață care, odată ce ai deschis cu adevărat ochii, nici măcar nu recunosti ca e a ta. 

 De ce faci asta? 

 De ce este atât de greu să înțelegi ca este la fel de mult măreție în tine, cum este in persoanele pe care le admiri? 

 Cei de succes sunt la fel ca tine, dar cred în ei însusi mai mult și reusesc să depășească convingerile lor limitate. Atunci incepe cu adevarat viata lor. Nu ai fost adus aici pentru a trăi o viață mediocră. 

Ti s-a dat acest acest minunat dar al vieții, pentru a o trai cu adevarat, astfel încât să te poti bucura de ea, de a face lucrurile pe care le iubesti, lucrurile care aduc fericirea ta in Suflet și împlinire, lucruri care aduc fericire în viața altor oameni. Și vei fi capabil să faci acest lucru numai atunci când vei înțelege adevăratul potențial, atunci când vei recunoaște măreția care se află în tine. 

 Sursa: 


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog