-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Cum sa iti albesti dintii. Reteta naturala!


Publicitate

Albirea dintilor este un proces costisitor care poate costa foarte mult si care trebuie repetat la anumite intervale. Mai jos veti gasi o reteta care va ajuta sa va albiti dintii si sa combateti anumite probleme cu gingiile ( parodontita, gingivita, placa dentara, orice infecție în gură și respirația urat mirositoare).



Rețeta pentru albire

Pasta de dinti se face foarte simplu: peste o jumatate de lingură de bicarbonat de sodiu adaugati 10-20 picături de peroxid de hidrogen (il gasiti la farmacie) sau 3% hidrogen și cateva picaturi de lamaie.
Asta e tot. Foarte simplu, nu?

Instrucțiuni de utilizare:

Inmuiati o bucatica de carpa de bumbac ( curata :) ) in aceasta pasta si frecati insistent dintii pe exterior si pe interior, dimineata si seara. Lamaia va da senzatia de prospetime.


Puteți face această procedură doar o dată pe săptămână!

Pentru a mentine albul va puteti spala cu un mix de peroxid de hidrogen si apa: amestecati 3 lingurite de peroxid de hidrogen in 50 ml de apa calda.

Aceasta este o metoda foarte ieftina si eficienta care va combate toate bolile de gura.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog