-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Tu cum stai cu vedere? Rezolvă asta în 10 secunde!


Publicitate

Dacă îți plac jocurile de tip puzzle, cu siguranță îți vei dori să rezolvi acest exercițiu, care pune vederea la încercare.

Dacă până acum credeai că vederea ta este foarte bună și că poți vedea orice detaliu, cât ar fi el de mic, îți propun soluționarea acestui exercițiu, dar să nu te superi dacă nu vei reuși să îl rezolvi!

teste vedere cu litere

În plus, dacă nu treci acest test, nu trebuie să afle nimeni, așa este?

Selectează din fiecare imagine litera în plus. Dacă nu vei găsi litera în 10 secunde, înseamnă că ai picat testul. Ești pregătit? Să începem!

1. În prima imagine trebuie să găsești vocala O, printre consoana C. Nu uita, ai la dispoziție doar 10 secunde. Când ești gata, poți începe!


După cum poți observa, vocala O se află în partea dreaptă, jos. Ai găsit-o în 10 secunde?


2.  Dacă acesta a fost un exercițiu simplu, găsește acum vocala E.


Ai găsit-o?


3. Bun, cum te descurci până aici? Este simplu sau greu? Ai găsit literele în 10 secunde? Continuă, găsește acum litera Y.Tic tac, tic tac, gata, cele 10 secunde s-au scurs! Ai găsit-o?


4. Acum urmează partea și mai grea, trebuie să găsești cifra 3!


1…2…3…4…5…6…7…8…9…10! Ai găsit-o? Dacă nu ai găsit-o nu-i nicio problemă!


5. Să trecem mai departe! Nu îmi este rușine să recunosc faptul că și eu am avut ceva dificultăți aici! Poți găsi litera V?


Nu renunța, știu că este greu și ai doar 10 secunde la dispoziție să reușești!


6. Acum găsește litera M, mai avem foarte puțin!


Dacă ai găsit și această literă, cu siguranță vederea ta este una foarte bună!Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog