-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Această mamă a continuat să țină sarcina cu probleme, doar pentru a dona organele!


Publicitate

Atunci când vine vorba de avort, putem spune că este un subiect extrem de controversat, mai ales în zilele noastre. Totuși, pe lângă impactul moral și de etică, mulți oameni ar spune că, o mamă nu trebuie să ducă la termen o sarcină în care fetusul are sistemul cerebral grav afectat.

Totuși, această mamă, a hotărât să nu facă avort, ci să păstreze sarcina 9 luni.

Citește povestea lui Keri Young și a sarcinii ei!

mama decide sa continue cu sarcina pentru a dona organele

Atunci când Keri și soțul ei au aflat vestea că vor avea al doilea copil, au fost foarte fericiți!

Însă, în luna februarie, medicii le-au dat o veste cumplită, copilul nu avea creier. În ciuda durerii cumplite, pe care cei doi au simțit-o în acel moment, femeia a hotărât să nu facă avort.

Pe pagina sa de Facebook, Royce a scris: "Am fost spectator în viața mea, văzând cum un super erou își descoperă super puterile."

Și-a continuat povestea spunând: "Cel mai cumplit moment din viața ei a fost acela când a aflat că bebelușul urma să moară. Nu i-a luat mai mult de un minut să se gândească la faptul că suferința ei poate aduce bucurie pe chipul multora."

Cuplul deja hotărâse să pună numele bebelușului Eva, iar în momentul în care au aflat trista veste, Keri a hotărât să doneze organele copilului ei, imediat ce îl va aduce pe lume.

În postarea lui, Roy își amintește momentul acela în care stătea în cabinetul doctorului, cu fața lipită de burtica soției, în timp ce amândoi plângeau.

Prima întrebare pe care Keri i-a adresat-o medicului a fost: "Dacă duc sarcina la termen, putem dona organele?" Chiar și medicul a rămas surprins în momentul în care i-a fost adresată această întrebare.
Keri a suportat toate etapele grele ale sarcinii, însă fără să se plângă vreodată, știa doar că în momentul în care bebelușul ei va veni pe lume, va salva multe vieți!

Ori de câte ori, băiețelul lo Harrison are câte o problemă, merge și își întreabă mama dacă este suficient de puternic și de curajos, iar Keri este mereu acolo să îl susțină!

Keri a continuat să aibă o viață perfect normală, asemeni oricărei femei însărcinate, dând dovadă de foarte mult curaj și stăpânire de sine.

Cuplul a trebuit să se despartă de Eva la doar câteva ore, după ce aceasta a fost născută. În ciuda durerii simțite în acel moment, părinții fetiței erau mulțumiți gândindu-se că aveau să salveze viețile mai multor bebeluși. Măcar ei aveau astfel o șansă la viață...


Slavă acestei familii îndurerate, slavă Evei care acum este într-un loc mai bun și slavă tuturor celor care fac astfel de acte de omenie!

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog