-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

O firmă din Botoșani reușește imposibilul: face cremwurști doar din carne, fără E-uri!


Publicitate

În județul Botoșani încă se produce, chiar la scară industrială, mâncare sănătoasă și unii dintre noi continuă să alerge după ambalaj și mai puțin după conținut.

Pe lângă fabricile de lactate, unde intră în continuare cisterna cu lapte și nu tirul cu prafuri, avem și fabrici de procesare a cărnii care folosesc, detaliu inedit pentru 2016, doar carne.

cremvusti doar din carne

Impex Dona SRL Baisa este cea mai veche unitate de procesare a cărnii din Botoșani, la nivel industrial, și a reușit să se mențină pe piață prin produsele sale încă din 1994.

Compania botoșăneană a scos pe piață un sortiment de cremwurști preparați doar din carne și condimente naturale.

Preparați cu gândul la o nepoată bolnavă

Grija pentru copii îi face pe adulţi să lucreze cu grijă pentru aceştia, pentru viitorul lor, să creeze şi să producă doar cu gândul la binele celor mici.

Cristina Breșug, managerul Impex Dona, a declarat că pentru cremwurștii Stejarul folosește 80% carne de vită, 20% carne de porc.

„Folosim doar carne de vită, carne de porc, sare, piper, nucşoară şi coriandru. Se poate face orice analiză la orice laborator şi se va constata că acestea sunt singurele ingrediente folosite. Pentru cremwurştii Stejarul nu au chimicale, nu au celebrele E-uri pentru că m-am gândit la o nepoţică bolnavă şi care nu ar fi putut mânca produse cu adaosuri chimicale. Am vrut ceva cu adevărat natural şi la un preţ corect pentru ca şi copiii să poată mânca delicioşii cremwurşti fără niciun risc”, a declarat Cristina Breşug.

Cremwurştii Stejarul sunt fierţi şi afumaţi, compoziţia fiind introdusă în membrană naturală.

Grija pentru copii este cea mai importantă pentru părinţi şi Cristina Breşug spune că tot ce se produce la Impex Dona la Stejarul este consumat de familia sa.

„Preparatele produse în fabrica mea sunt mâncate şi la mine acasă pentru că noi folosim carne, afumăm cu fum, producem totul ca pentru noi, ca pentru familia mea”, a completat Breşug.

Impex Dona deţine două magazine, unul în Piaţa Central, în hala de preparate, şi unul pe strada Primăverii.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog