-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

DE CE NU TREBUIE SĂ ARUNCI ZEAMA MURĂTURILOR!


Publicitate

Zeama murăturilor este de cele mai multe ori aruncată și asta pentru că oamenii nu sunt conștienți de proprietățile sale. Conține o cantitate foarte mare de antioxidanți, electroliți și nutrienți!

Data viitoare când vei consuma castraveciori murați, amintește-ți că în acel borcan găsești mult mai multe beneficii, decât îți aduc castraveții în sine. Dacă vei consuma acea zeamă, poți chiar să previi sau să tratezi anumite boli!


Beneficii

1. Zeama de la castraveții murați este mai bună decât orice energizant!

Fotbaliștii și atleții consumă această zeamă pentru a redobândi electroliții și nutrienții pierduți în urma efortului fizic depus. Chiar și în camerele de gardă se folosește această zeamă, pentru a ajuta pacienții cu insuficiență cardiacă!

În doar 85 de secunde, zeama de castraveți poate elimina crampele musculare, deoarece conține o cantitate mare de calciu și sodiu.

2. Previne și tratează crampele musculare

Așa cum am menționat mai devreme, această zeamă este absorbită imediat de către organism și conține calciu clorhidric și sodiu, esențiale pentru prevenirea și combaterea crampelor musculare!

3. Calmează picioarele obosite

Se pare că persoanele care suferă de acest sindrom, îl pot trata cu ușurință dacă optează să consume puțină zeamă de la castraveții murați, înainte de a merge la culcare. Încă nu există o menșionare o ficială, cu privire la acest aspect, însă cred că merită încercat!

4. Tratează afecțiunile stomacale

Probabil că nu te gândeai să consumi zeama de la castraveți, atunci când ai arsuri sau dureri stomacale, însă chiar are efect! Încearcă și tu!

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog