-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

6 lucruri care se petrec atunci când o persoană empatică iubește un narcisist!


Publicitate

Persoanele empatice sunt cele mai potrivite persoane de care te poți îndrăgosti, iar narcisiștii se află la extrema cealaltă! Deci ce se întâmplă atunci când cele două tipuri de persoane se îndrăgostesc? Este adevărat că extremele se atrag și că pot forma împreună un echilibru!

Întrebarea este alta: în ce măsură este posibil acest lucru?

Haideți să aflăm!

iubirea dintre un empat si un narcisist

1. Un început frumos

Ca în cazul oricărei alte relații, începutul dintre cei doi este unul frumos. Empaticii preferă persoanele de care să se îndrăgostească și care să îi vindece de rănile provocate de relațiile anterioare. Narcisiștii au nevoie de persoane care să-i asculte și care să îi susțină zilnic. Pare a fi conexiunea perfectă...

2. Unul oferă altul primește!

Odată cu înaintarea relației, empaticul se îndrăgostește din ce în ce mai mult de narcisist, oferindu-i totul! Și narcisistul se îndrăgostește, însă de ideea că cineva este dispus să îi ofere totul! Deci, în timp ce empatul oferă dragoste și afecțiune, narcisistul primește totul, fără a oferi prea multe în schimb.

3. Începe manipularea

Și empații au nevoie de afecțiune, așa că, după o bună perioadă de timp, când încep să observe că oferă totul însă nu primesc nimic în schimb, încep să se supere. Atunci când încep să îi aducă partenerului reproșuri, așteptându-se să se schimbe ceva în relație, au marea surpriză ca narcisiștii vor întoarce totul în favoarea lor, făcându-i pe empați să se simtă vinovați!

4. Punctul culminant

Jocul manipulării continuă până într-o zi, când empații nu mai pot suporta! În momentul în care empatul realizează că are aceleași nevoi ca cele ale partenerului său, începe conflictul! Narcisiștii vor spune mereu că empații sunt prea egoiști!

5. Semnele despărțirii

La un moment dat, empatul va renunța, iar relația se va stinge treptat. Narcisistul, va da în continuare vina pe empat iar acesta, la rândul lui se va simți vinovat. Problema este aceea că narcisiștii chiar nu își dau seama că ei sunt de vină și nu vor regreta niciodată ce au făcut.

6. Procesul de vindecare sau deznodământul...

Odată cu trecerea zilelor, empatul încearcă să se vindece, iar narcisistul își caută următoarea pradă! Empatul învață din experiență și ralizează că trebuie să își caute pe cineva care să îl iubească la rândul lui, însă narcisistul va continua să fie tot atât de egoist!

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog