-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

10 semne prin care Universul îți spune că ești pe drumul greșit!


Publicitate

Mulți oameni cred că lucrurile se întâmplă pur și simplu, însă dacă privim cu atenție tot ceea ce este în jurul nostru, putem conștientiza faptul că nimic nu este întâmplător și că totul este o reflexie a alegerilor noastre.

semne pe care universul ti le trimite

Poate că nu ești conștient de fiecare decizie pe care o iei, însă Universul încearcă prin tot felul de mijloace să ne arate dacă suntem sau nu pe drumul care trebuie. Acest articol conține acele semne, pe care Universul încearcă să ni le trimită.

În general, semnele pe care Universul ni le trimite, apar sub forma unor circumstanțe nedorite.

Ele sunt cele care ne arată că suntem blocați într-un spațiu cu energie negativă sau că vibrația interioară este una foarte scăzută.

Gândurile și deciziile sunt concentrate pe un drum greșit.

Atunci când vibrația energetică începe să crească, totul pare să ia o întorsătură favorabilă.

Acest lucru se datorează faptului că, pe Pământ, sufletul este blocat într-o dimensiune fizică, mult mai densă decât cea din planul cosmic. Întregul înveliș al pământului și al corpului nostru este compus din vibrații energetice mai scăzute, decât cele ale sufletului.

De aceea ajungem să experimentăm situații neplăcue din când în când, dar nu este nicio problemă, atâta timp cât învățăm să înțelegem semnele pe care Universul ni le trimite.

Iată care sunt semnele pe care universul ni le trimite:

  • Îți tremură vârful degetului
  • Rămâi blocat în trafic
  • Cei din jur te privesc sau se comportă urât cu tine
  • Te lovești
  • Cheltuieli neprevăzute
  • Sentimentul de gol în stomac
  • Te cerți cu cei pe care îi iubești
  • Te îmbolnăvești
  • Dureri de cap
  • Pierzi anumite obiecte
  • Simți mirosuri neplăcute sau auzi zgomote ciudate.

Fiecare semn îți transimte faptul că trebuie să îți concentrezi și să îți ajustezi frecvența. Dacă te confrunți cu aceste semne trebuie să te oprești! Nu mai continua să faci acea activitate sau nu mai continua o anumită discuție. Universul încearcă să îți spună că locul tău nu este acolo.

Respiră adânc, treci peste acea situație și meditează pentru câteva minute. Dacă îți vei da seama repede de aceste semne și vei acționa rapid, lucrurile pot lua o întorsătură bună.

Încearcă să înveți care sunt semnele pe care Universul ți le transmite, pot fi și altele decât cele enumerate mai sus, important este să observi ce ți se întâmplă în mod repetat înaintea unei situații neplăcute. Ai grijă de vibrația ta și pune pe primul loc sentimentele și sufletul tău, acestea sunt elementele care contează cel mai mult!

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog