-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Toți îl numesc distrugătorul de grăsime deoarece elimină grăsimea abdominală în doar 7 zile!


Publicitate

Cu toții ne dorim un corp fără cusur, abdomen plat și picioare bine definite, însă de cele mai multe ori, ignorăm opțiunile pe care mama natură ni le oferă și alegem să slăbim folosind preparate costisitoare, lipsite de eficiență și periculoase, din comerț.

Gata cu grăsimea, a venit momentul să îți pregătești corpul pentru primăvară. Este foarte simplu, ai nevoie de doar două ingrediente!

Amestecă lămâie cu semințe de chia și spune adio grăsimii abdominale!

seminte chia si lamaie pentru a slabi

Beneficiile acestui amestec

Lămâia este un aliment nemaipomenit, conține foarte puține calorii și îndepărtează imediat grăsimea. De asemenea, ea are proprietăți antivirale și astfel vei fi în permanență hidratat, iar toxinele vor fi eliminate din organism. Pe de altă parte, semințele de chia sunt antioxidante și conțin foarte multe fibre.

Imaginează-ți doar câte beneficii aduce acest preparat, organismului tău! Rezultatul te va surprinde,crede-mă!

Ingrediente:
  • un pahar și jumătate de apă
  • o lingură de miere
  • zeama de la o lămâie
  • o lingură de semințe de chia

Preparare:
  1. Pune semințele în apă și lasă-le acolo timp de o oră.
  2. După aceea adaugă zeama de lămâie și amestecă totul într-un blender.
  3. Dacă vrei ca preparatul să nu fie foarte concentrat, poți îndepărta semințele de chia, înainte de a pune amestecul în blender, deoarece ele deja și-au lăsat proprietățile în apă.
  4. Poți îndulci preparatul cu miere.


Bea în fiecare dimineață, pe stomacul gol și vei vedea imediat schimbările!

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog