-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

15 schimbări de stil de viaţă care înjumătăţesc riscul de îmbolnăvire de cancer!


Publicitate


Cancerul curmă anual mii de vieţi, iar cea mai bună formă de protecţie este prevenţia. În continuare îţi prezentăm cele mai importante schimbări de stil de viaţă pe care te sfătuim să le pui în aplicare ca să te pui la adăpost de cancer. Bifează-le pe toate şi poţi reduce cu până la jumătate riscul de îmbolnăvire!

Iată recomandările noastre:

cum sa nu te imbolnavesti de cancer

1. Evită zahărul, în special fructoza. Toate tipurile de zahăr sunt dăunătoare şi favorizează apariţia cancerului, dar fructoza pare să fie cea mai periculoasă.

2. Echilibrează nivelurile de vitamina D din organism petrecând cât mai mult timp la soare!

3. Fă mişcare în fiecare zi. Studiile recente arată că mişcarea regulată scade în mod dramatic riscul de îmbolnăvire de cancer.

4. Ocoleşte soia nefermentată, care, potrivit studiilor, are efect estrogenic şi creşte riscul de mutaţii celulare.

5. Îmbunătăţeşte-ţi sensibilitatea la receptorii de insulină reducând zahărul din alimentaţie.

6. Menţine o greutate corporală sănătoasă.

7. Bea zilnic suficientă apă, plus un litru de suc de legume verzi organice. Redu consumul de alcool şi de cafea.

8. Introdu în alimentaţie surse animaliere de acizi graşi omega-3. Deficienţa de omega-3 este un factor subiacent care favorizează apariţia cancerului.

9. Foloseşte cât mai des curcumină, adică ingredientul activ al turmericului. Această substanţă are efecte anticancerigene bine documentate.

10. Evită să consumi alcool, indiferent de cantităţi.

11. Evită câmpurile electromagnetice. Asta înseamnă să te expui cât mai puţin la pături şi perne electrice, telefoane mobile, laptopuri, şi alte dispozitive electronice.

12. Evită terapia de substituţie hormonală sintetică, cu atât mai mult dacă ai antecedente de cancer mamar în familie.

13. Evită BPA-ul, adică mai tot ce înseamnă materiale plastice.

14. Monitorizează-ţi şi gestionează-ţi cu atenţie nivelurile serice de fier. Şi excesul de fier este periculos!

15. Monitorizează nivelurile de iod şi corectează-le atunci când sunt prea scăzute. Majoritatea oamenilor îşi obţin necesarul de iod din sarea de masă, dar există şi cazuri când iodul trebuie suplimentat.

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhKl7xySuhfsHG-SqVoQeOyx00tJ5EKmON3x-2kRI2SWRexiZYSFJ-_OTvKKmR8EnTbAxxyK-NYMIvrrrUF_WwBrMzwh3_jUYvhivpSdVmcSVaD-NRKdCCd67R7LZLheim5fPFn1mIMIw/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog