-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Sigur și tu ai folosit greșit sertarul de sub cuptor, iată de ce!


Publicitate

Uneori devenim atât de obişnuiţi cu utilizarea anumitor obiecte din casa noastră, încât am ajungem să credem că le-am folosit așa din totdeauna. Să vorbim de exemplu despre cuptor. Acest prieten de nădejde a avut mereu un sertăraş sub, însă poţi să crezi că l-ai folosit greşit până acum?

Iată despre ce este vorba!

adevarata intrebuintare a sertarului de sub cuptor

Când i-am spus prima oară mamei, nu îi venea să creadă. Cum adică nu am folosit aşa cum trebuie? La ce altceva se mai poate folosi? Probabil că şi tu, aşa cum a făcut-o şi ea, îl foloseşti pentru a depozita oale sau recipiente pentru gătit. Îţi sună cunoscut aşa-i?

Ei bine, acesta este locul unde trebuie ţinută mâncarea proaspăt gătită, pentru a o menține caldă. Te suprinde acest aspect, nu?

Se pare că dacă eşti fericita deţinătoare a acestui tip de cuptor, înseamnă că poţi ţine mâncarea caldă pentru mult timp.

Chiar şi restaurantele folosesc acest sertăraş pentru a ţine mâncarea caldă. Nu o găteşte, doar o ţine caldă!

Înainte de a pune mâncarea în sertar, asigură-te că instrucţiunile de folosire ale cuptorului tău îţi permit asta.

Așadar, în cazul în care ai un aragaz, ce în partea de jos are un sertar, nu mai sta pe gânduri și scoate tigăile şi crătiţile din el apoi înlocuieşte-le cu mâncarea ta preferată, astfel nu va mai fi nevoie să o reîncălzeşti.

Citeşte cu atenţie instrucţiunile de folosire, deoarece cuptoarele de nouă generaţie, conţin un buton care poate chiar să regleze temperatura din acel sertar sau să controleze umiditatea.

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog