-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Exfoliantul din lămâie și zahăr redă strălucirea pielii de pe mâini


Publicitate

La mine în frigider găsești mereu câte un aliment secret pentru înfrumusețare. Azi vreau să vorbesc despre lămâie, deoarece acest fruct este bogat în Vitamina C și ajută la detoxifierea organismului.

Ce vreau eu să vă prezint, este un preparat din câteva ingrediente pe care și voi le aveți în frigider. Am tot amestecat diverse alimente pentru a obține cel mai bun exfoliant pentru mâini și în sfârșit pot spune că l-am găsit! Credeți-mă nu m-a dezamăgit niciodată, iar mâinile mele arată asemeni celor ale unei adolescente!

scrub de maini din lamaie si zahar


Ai nevoie de următoarele ingrediente:
  • 1 lingură zeamă de lămâie
  • ¼ ceașcă ulei de măsline extra virgin
  • ¾ ceașcă zahăr alb

Amestecă toate ingredientele și pune preparatul într-un recipient din sticlă.

Folosire:
  1. in fiecare seara, inainte de culcare, ia o lingurita din preparat si intinde-l uniform pe maini, exact cum te-ai spala pe maini;
  2. lasa-l pe maini maxim 1 minut;
  3. limpezeste cu apa.

Poți ambala frumos preparatul, după care oferă-l prietenei tale cele mai bune sau mamei tale!

Ce aduce în plus acest exfoliant? Înfrumusețează și tratează chiar și pielea de pe coate, genunchi sau călcâie, îndepărtând celulele moarte, în profunzime. Eu îl folosesc de 2-3 ori pe săptămână și pot spune că sunt foarte mulțumită! Încearcă și tu!

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog