-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Rusia propune construirea unei super-autostrăzi care să lege inclusiv Londra de New York


Publicitate


Guvernul rus a înaintat propunerea construcţei unei autostrăzi gigant, cu o lungime de 20.776 de km, care să lege Londra de New York şi să unească majoritatea ţărilor europene pe uscat.

construirea superautostrazii dintre putin si trump

Iniţiativa construcţiei autostrăzii gigant îi aparţine ministrului Căilor Ferate Ruse, Vladimir Yakunin, şi presupune anexarea şi asimilarea unor drumuri deja existente, dar şi un proiect de construcţie de proporţii cu un cost estimat de peste 3.000 de miliarde de dolari.

În ciuda costurilor mari ale proiectului, relaţia strânsă a lui Yakunin cu preşedintele rus, Vladimir Putin, ar putea pune în mişcare acest demers îndrăzneţ. Autostrada ar fi construită de-a lungul căii ferate transsiberiene, cea mai întinsă cale ferată din lume.

Un segment de 89 km al autostrăzii va lega Rusia şi de Alaska. Între Nome, o aşezare din Alaska situată la cea mai mică distanţă de Rusia, şi Fairbanks, cel mai apropiat oraş important, se află în prezent un areal sălbatic ce se întinde pe o distanţă de aproximativ 837 km.

Se vehiculează inclusiv posibilitatea construcţiei unui sistem de cale ferată de mare viteză de-a lungul acestei autostrăzi.

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog