-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Presează această zonă pentru a scăpa de insomnie


Publicitate

Acupresura este o practică antică din China, ce implică manipularea corpului presând anumite zone. Această tehnică este una naturală și tratează problemele emoționale sau fizice.

Doar cu ajutorul câtorva sfaturi vei putea aplica această tehnică chiar la tine acasă. Dacă experimentezi simptome precum: tensiune ridicată, stres sau anxietate, atunci videoclipul de mai jos te va ajuta să le tratezi într-un mod natural.

preseaza aceasta zona pentru a scapa de insomnie

Intitulată Shen Menn în limba chineză, “Poarta către spirit” te poate ajuta să vindeci un număr foarte mare de afecțiuni.

Ceea ce trebuie să reții este faptul că aceste puncte sunt localizate pe meridianele externe ale organismului. Meridianele sunt canalele care leagă punctele exterioare de acupresură, cu organele interne, ajutând la eliberarea energiei. Așa cum menționează Joseph, prin această tehnică vei elimina toate energiile negative, încărcându-te cu energii pozitive.

Urmează tehnica lui Joseph și găsește punctul aflat la încheietura mâinii, după care continuă până când ajungi în punctul care trebuie presat. Ar trebui să fie localizat aproape de tendon. Cu ajutorul degetului mare, presează punctul 7 spre interiorul osului. Ține apăsat timp de 30 de secunde, până la 3 minute.

Respiră și inspiră adânc. Joseph ne spune că această tehnică ajută chiar și în cazul în care trebuie să țineți un discurs în fața mai multor oameni, deoarece acest punct comunică direct și cu limba, decongestionând emoția din timpul comunicării.

Această tehnică ne împiedică și să folosim cuvinte peiorative, pe care mai târziu le putem regreta, deoarece tratează starea de agresivitate.
Atunci când simți nevoia să te eliberezi de stres și emoții negative, încearcă această tehnică. Sfatul meu este să o încerci zilnic, deoarece trăim în perioada stresului și a nervozității.

Urmărește cu atenție filmulețul și îți garantez că îmi vei da dreptate după ce vei folosi și tu această tehnică!

Spune-ne cum te simți apoi și împărtășește acest articol cu toți cunoscuții tăi pentru a-i ajuta să scape de energia negativă!

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog