-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Ce boli poți trata cu cătina!


Publicitate


Când vine vorba de întărirea imunităţii, micile bobiţe galbene nu au nici un concurent.

Cătina are aproape toate vitaminele de care are nevoie corpul nostru, de la vitamina E, care întârzie îmbătrânirea, până la betacaroten, bun pentru piele şi ochi, întregul complex de vitamine B, vitamina D, calciu, fosfor, fier, magneziu și aminoacizi esenţiali.

intareste imunitatea cu suc de catina

Datorită proprietăţilor sale revigorante, cătina mai este numită şi - Ginsengul românesc - reuşind cu brio să înlocuiască câteva medicamente și învingând boala.

În afecţiunile de piele precum psoriazisul, eczemele, arsurile sau mâncărimile, uleiul de cătină este foarte eficient. Datorită conţinutului sau de vitamine A, B1, B2, C, E, K el protejează pielea împotriva radiaţiilor ultraviolete, o hrăneşte şi o revitalizează. Pentru a beneficia de toate proprietăţile uleiului de cătină, acesta trebuie aplicat pe pielea afectată de 2-3 ori pe zi.

Dacă tot este vorba de uleiul de cătină, trebuie specificat şi faptul că acesta are efect benefic şi împotriva stresului, datorită conţinutului bogat de fosfor şi calciu, de vitamine din grupa B şi vitamina C.

În cazul persoanelor care sunt suprasolicitate intelectual sau celor care depun efort fizic, este recamandat consumul a 20 de picături de ulei de cătină zilnic.

Pentru a înlocui uleiul de cătină se pot consuma 4-5 linguriţe de fructe proaspete. Pentru un plus de savoare, acestea se pot amesteca cu miere.

O cură cu fructe proaspete sau cu suc de cătină poate ajuta destul de mult persoanele care doresc să întărească organismul sau pe cele care suferă de anemii.

Pentru a va prepară suc de cătină, aveţi nevoie de boabe de cătină pe care trebuie să le stoarceţi şi să le amestecaţi cu miere în părţi egale, după care trebuie lăsate la macerat timp de 24 de ore.

Din acest suc obţinut se consumă câte o ceşcuţă în fiecare dimineaţă pe stomacul gol.

Fiind şi un bun stimulent hepatic, acesta poate fi excelent în cazul suferinzilor de afecţiuni hepatice acute sau cronice. În acest caz trebuie consumat în fiecare zi câte 5-6 linguriţe.

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog