-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Nu mai consuma această băutură, deoarece iți poate afecta funcțiile tiroidiene!


Publicitate

Există foarte mulți oameni care optează să consume băuturi înlocuitoare ale laptelui de vacă, deoarece consideră că acestea sunt mult mai sănătoase. Problema este că produsele pe care le aleg, au un impact negativ asupra sănătății. Laptele din soia este una dintre aceste băuturi. Consumul acestui aliment poate avea efecte cumplite asupra sănătății tale, iată care sunt o parte din ele:

laptele din soia afecteaza functiile tiroidiene

Probleme de coagulare a sângelui: laptele din soia conține hemaglutin, un compus ce poate duce la coagularea sângelui.


Afectarea funcției endocrine: fitoestrogenul din laptele de soia poate afecta grav funcția endocrină. De asemenea a fost asociat și cu apariția cancerului mamar în rândul femeilor sau dezvoltarea infertilității.


Afecțiuni la nivel renal și la nivelul sistemului nervos: laptele de soia are un conținut mare de aluminiu, compus toxic pentru organismul uman.

Dezvoltarea celulelor canceroase: izoflavonele toxice din soia duc la creșterea și dezvoltarea celulelor canceroase mamare. Femeilor care suferă de această boală le este complet interzis consumul acestei băuturi.

Organisme modificate genetic: recent, s-a descoperit faptul că soia este cel mai contaminat aliment, în ceea ce privește mutațiile genetice.

Top 10 motive pentru care trebuie să eviți consumul de lapte din soia
  1. Soia conține o cantitate mare de antinutrienți, iar consumul a două pahare de lapte din soia, zilnic, poate deregla ciclul menstrual.
  2. Soia scade nivelul Vitaminelor B și D din organism.
  3. Soia conține hemaglutin, responsabil cu apariția cheagurilor de sânge.
  4. 99% din soia este modificat genetic și conține o cantitate foarte mare de pesticide, mai mare decât orice alt aliment.
  5. Produsele din soia conțin o cantitate mare de acid fitic, responsabil cu inhibarea asimilării de calciu, magneziu, cupru, fier sau zinc.
  6. Produsele din soia conțin aluminiu, afectând grav rinichii, putând duce și la dezvoltarea Alzheimer-ului.
  7. Produsele din soia conțin compuși asemănători vitaminei B12, care nu pot fi asimilați de organism, ba mai mult provoacă un dezechilibru al acestei vitamine în organism.
  8. În timpul procesării, soia este expusă la o temperatură foarte ridicată, făcând-o periculoasă pentru digestia umană.
  9. Soia conține izoflavone toxice, care duc la dezvoltarea celulelor canceroase mamare.
  10. Soia conține fitoestrogeni care pot deregla sistemul endocrin, ducând la infertilitate sau la cancer mamar.

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog