-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

7 alimente necesare pacienților diagnosticați cu artrită


Publicitate

Probabil că nu există o dietă minune, atunci când vine vorba de artrită, însă anumite alimente pot ajuta în lupta cu inflamația. Da, unele alimente pot întări sistemul osos, reducând în același timp simptomele artritei.

Iată care sunt cele mai bune 7 alimente pentru tratrea simptomelor artiritei:

alimente ce lupta impotriva artritei

1. Bananele

Bananele au aceleași proprietăți antiinflamatorii precum ananasul. Ele pot reduce inflamațiile musculare și pot îmbunătăți mobilitatea. De asemenea, sunt bogate în nutrienți precum magneziu sau potasiu, contribuind la întărirea sistemului osos.

2. Cireșele

Studiile au arătat că cireșele pot reduce simptomele gutei. Se pare că fructele precum cireșele, căpșunile, coacăzele sau afinele, conțin autocianine, substanțe cu proprietăți antiinflamatorii.

3. Ceaiul verde

Plin de antioxidanți, ceaiul verde poate întări metabolismul, reducând în același timp riscul apariției anumitor boli. De asemenea, ceaiul verde reduce inflamațiile și durerile datorate artritei.

4. Uleiul de măsline

Uleiul de măsline extra virgin, reprezintă alegerea excelentă în cazul în care suferi de artrită. Proprietățile sale antiinflamatorii pot trata chiar și afecțiunile cardiace. Poți folosi ulei de măsline aproape la orice preparat, așa că poți începe să îl folosești chiar de azi!

5. Untul de arahide

Uită de mitul acela, cum că untul de arahide te îngrașă! Este de fapt o sursă excelentă de antioxidanți, prin care poți pierde în greutate! Persoanelor care suferă de artrită le este recomandat să aibă o greutate cât mai echilibrată!

6. Ananasul

Atleților din întreaga lume le este recomandat să consume cât mai mult ananas. De ce? Pentru că ajută la recuperarea musculară, reduce inflamația și astfel este un adjuvant și în cazul persoanelor care suferă de artrită.

7. Turmeric

Dacă ești în dubii cu privire la ce condiment să alegi, optează pentru turmeric. Are proprietăți antiinflamatorii, antioxidante, fiind chiar și un bun antibiotic.

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog