-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Un exerciţiu izometric excelent: efectuează-l zilnic timp de 10 minute ca să obţii un abdomen suplu şi tonifiat


Publicitate

Grăsimea din zona abdominală este greu de îndepărtat, dar există un exerciţiu foarte eficient pentru obţinerea abdomenului suplu şi ferm mult râvnit de toţi. Acest antrenament nu presupune mult efort, dar face cât 1000 de abdomene!


Este vorba despre exerciţiile statice de planking. Acestea presupun încordarea şi menţinerea trunchiului în poziţie fixă, în timp ce toată greutatea corpului se sprijină pe palme şi pe vârfurile picioarelor. Corpul nu are voie să se mişte deloc. În timp, muşchii abdominali şi muşchii spinali sunt întăriţi considerabil.

Cel mai important aspect este să efectuezi acest antrenament câte 10 minute pe zi, de câteva ori pe săptămână. Iată descrierea modului de execuţie a exerciţiului:

  1. Sprijină palmele pe podea şi depărtează umerii cât de mult poţi. Ţine gâtul bine întins şi nu relaxa palmele foarte mult.
  2. Deşi principala grupă musculară vizată sunt abdominalii, inclusiv picioarele trebuie încordate bine. Ca să tensionezi mai mult cvadricepşii, depărtează călcâiele mai mult între ele. Ca să tensionezi mai mult musculatura trunchiului inferior, încordează bine şi fesierii.
  3. Nu ridica fundul prea mult de la podea. Corpul trebuie să fie aşezat în linie dreaptă.
  4. Ca să uşurezi puţin exerciţiul, inspiră şi expiră adânc şi ritmic.


Ţinând încheieturile mâinilor în aliniament cu umerii, îndreaptă spatele şi sprijină-ţi toată greutatea corpului în palme şi pe vârfurile picioarelor. Ţine privirea aţintită în faţă. Încordează bine abdomenul, respiră ritmic şi menţine poziţia de efort timp de cel puţin 20 de secunde. Încearcă să ajungi treptat la 1 minut! Ia apoi o pauză de 30 de secunde, după care reia exerciţiul de cel puţin 5 ori pe zi.

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog