-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

S-a descoperit vaccinul care tratează diabetul!


Publicitate

Întreaga lume este uimită! Un vaccin utilizat cu sute de ani în urmă, pentru tratarea tuberculozei, (bacillus Calmette-Guerin) se pare că tratează acum diabetul.  Anunţul a fost făcut la aniversarea celor 75 de ani de la înfiinţare Asociaţiei Diabeticilor din America. 

Reprezentatntii asociaţiei spun că urmează să evalueze 150 de pacienţi diagnosticaţi cu diabet. Organismul unui pacient cu diabet de tip 1, nu produce suficientă insulină şi asta se datorează celulelor T. Vaccinul îndepărtează aceste celule. În urma evaluării, pacienţii injectaţi cu acest vaccin au prezentat o scădere la nivelul celulelor T, responsabile cu blocarea producţiei de insulină. 

Într-un studiu anterior, pacienţii injectaţi cu acest vaccin, pe o perioadă de 4 săptămâni au reuşit să aibă un nivel echilibrat al insulinei, fără alt tratament. 

“În faza preliminară, am demonstrat că acest vaccin funcţionează, acum ne propunem să evaluăm accest vaccin astfel încât să poată trata chiar şi diabetul avansat” a menţionat Dr. Denise. În următoarea etapă vor fi evaluaţi pacienţi cu vârstă cuprinsă între 18 şi 60 de ani. Subiecţii vor fi injectati de 2 ori, într-un interval de 4 săptămâni, apoi o dată pe an, timp de 4 ani. 

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog