-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Ce ceai trebuie să bei în funcţie de grupa sanguină


Publicitate


Ceaiul este o băutură foarte sănătoasă, însă depinde foarte mult de grupa ta de sânge. Cercetările arată că pentru a ne bucura de beneficiile ceaiului, trebuie să îl alegem pe cel potrivit.

Iată cum putem alege ceaiul potrivit în funcție de grupa sanguină!


legatura dintre grupa de sange si ceaiuri



Grupa 0

Persoanele cu această grupă de sânge trebuie să evite glutenul ori laptele, deoarece le pot provoca aciditate la stomac. Ceaiurile recomandate pentru această grupa de sânge sunt: ghimbir, pătrunjel, lime, mentă, trandafir sau muşeţel.

Grupa A

Persoanele cu această grupă sanguină sunt emotive, analitice şi de cele mai multe ori se confruntă cu stresul. Yoga îi ajută foarte mult şi de asemenea următoarele ceaiuri: iasomie, tei sau gălbenele.

Grupa B

Aceste persoane au un metabolism leneș şi sunt predispuse la dezvoltarea bolilor autoimune, creşterii în greutate şi oboselii cronice. Ceaiurile ideale sunt: verde, gălbenele sau tei.

Grupa AB

Aceste persoane sunt intuitive, nu se stresează prea tare şi ceaiurile ideale pentru ele sunt cel de sunătoare şi cel de mentă. De asemenea un amestec de păpădie şi mentă este excelent.

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog