-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Medicii avertizează: persoanele peste 40 de ani nu trebuie să mai ia ibuprofen! Iată de ce!


Publicitate

Sunt sigur că ni se întâmplă tuturor, de fiecare dată când avem vreo durere, fugim la cutia cu ibuprofen. Acest medicament este extrem de eficient în tratarea durerii. Însă este oare şi sănătos?

Cercetările arată că există foarte mulţi factori de risc la care ne supunem atunci când folosim astfel de medicamente. Unul din riscuri este acela al dezvoltării bolilor cardiace.



În anul 2005, Administraţia Medicamentelor din America a eliberat un avertisment cu privire la ibuprofen (e foarte popular şi folosit în America) şi cum acesta creşte riscul de atac de cord sau comoţie cerebrală, cercetătorii insistă şi mai tare pe acest subiect.

După noi cercetări asupra medicamentului, s-a ajuns la următoarele concluzii: 

Chiar şi folosit pe termen scurt, riscul de atac de cord sau comoţie cerebrală creşte SEMNIFICATIV.


Riscul creşte pe măsură ce persoana îl foloseşte mai mult timp 

Nu trebuie să ai o problema cardiacă pentru a dezvolta aceste probleme, dar dacă ai, riscurile cresc şi mai mult. Aceste riscuri se accelerează şi mai tare după vârstă de 40 ani. La această vârstă, riscul apariţiei unei boli cardiace este şi mai crescut. 

Informează-te! 

Ibuprofenul este un medicament pe care majoritatea oamenilor îl consideră sigur, fiind în acelaşi timp şi uşor de procurat din farmacie. Aşa cum ştiţi, prescripţia medicală nu este necesară. 

Probabil că te întrebi acum cu ce l-ai putea înlocui, aşa este? Îţi spunem noi, cu turmericul! 

Turmericul, condimentul magic!

Turmericul face parte din familia ghimbirului, are proprietăţi antiinflamatorii puternice şi inhibă citochinele şi inflamatiile. Ceea ce înseamnă că turmericul joacă acelaşi rol ca şi cel al ibuprofenului. Consumul regulat de turmeric duce la tratarea inflamaţiilor, menţinerea sănătăţii şi totul fără vreun efect advers.


Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog