-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

A așezat o coajă de banană în tava cu friptură... Ce a urmat, este uimitor!


Publicitate


Știai că, cojile de banane se pot consuma şi în stare crudă dacă le adaugi într-un blender pentru a prepară un smoothie delicios? Dar pentru asta trebuie să le speli foarte bine înainte.

Poţi să le pui şi pe grătar, să le fierbi sau să le coci pentru a le înmuia şi a fi mai uşor de mestecat şi digerat...

Iată mai jos ce nu știai ca mai poți face cu aceste coji!


coaja de banane fragezeste carnea

Cojile de banane pot avea şi alte întrebuinţări care te vor uimi şi te vor face să te gândeşti de două ori înainte de a le arunca.

Ceaiul de coji de banane este un bun somnifer. Pentru a prepara acest somnifer natural, ai nevoie de cojile a două banane pe care trebuie să le fierbi într-un litru de apă, timp de 10 minute. Ceaiul se bea seara înainte de culcare.

Cojile de banane albesc dinții datorită conţinutului ridicat de potasiu. Tot ce trebuie să faci este să foloseşti partea interioară pentru a-ţi masă dinți şi apoi să lași să acţioneze timp de 10 minute. La final, trebuie să te speli pe dinți așa cum o faci de obicei.

În cazul în care ai probleme cu acneea, se pare că tot partea interioară a cojii de banane este salvarea ta. Este rocamandat să masezi zonele afectate de acnee cu această parte a cojii, lăsând să acţioneze câteva minute înainte de a te clăti cu apa călduță.

Datorită conţinutului mare de vitamina C şi antioxidanţi, poţi folosi coaja de banană pentru a stimula producţia de colagen ce previne îmbătrânirea. Cu alte cuvinte, coaja de banană te scapă de riduri.

Dacă îţi place să găteşti, trebuie să ştii că, cojile de banane frăgezesc carnea. Încearcă de acum inainte să adaugi câteva coji de banane printre legumele care îți completează friptura, bagă-le la cuptor și te asigur că vei avea cea mai fragedă și gustoasă carne.

Pentru a-ţi lustrui pantofii, o alternativă foarte bună se pare că sunt cojile de banane. Tot ce trebuie să faci este să masezi cu partea interioară a cojii de banane pantoful, apoi să-l ştergi cu o cârpă moale.

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog