-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Iată ce se întâmplă dacă stai prea mult pe scaun!


Publicitate



În zilele noastre, majoritatea oamenilor petrec ore întregi în faţa calculatoarelor, reprezentând un obicei extrem de nesănătos. 

Distruge coloana, slăbeşte inima, duce la obezitate, creşte nivelul de colesterol şi duce chiar la apariţia cancerului. 


problemele cauzate de statul la calculator

Conform statisticilor, 80% din oameni deţin un calculator, iar 40% dintre aceştia prezintă probleme ale coloanei, datorate poziţiei greşite în care stau, atunci când lucrează la calculator. 




Există persoane care folosesc calculatorul chiar şi 8 ore pe zi, ducând la apariţia leziunilor pe coloană sau a scoliozei. 



Copiii folosesc computerele de la vârste tot mai fragede şi acest aspect duce la probleme de sănătate grave. Cercetătorii au arătat că utilizarea calculatorului, chiar şi 2 ore pe zi, afectează gâtul, coloana şi articulaţiile. 



Aşa că, este recomandat, pentru copiii sub 12 ani, să nu folosească mai mult de 2 ore pe zi computerul.


Atunci când este necesar să lucrezi mai multe ore la computer, ridică-te din când în când şi plimbă-te sau fă câteva exerciţii.

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog