-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Descifrează simplu etichetele hainelor!


Publicitate

Articolele vestimentare conţin atâtea etichete, încât datele inscripţionate pe ele par adevărate hieroglife. Noi am găsit soluţia, iată cum le putem descifra! În primul rând, trebuie să afli ce reprezintă fiecare formă. Figura asemeni unui lighean, arată cum trebuie spălate, pătratul cu un cerc în mijloc, arată uscarea, simbolurile rămase se referă la albire (triunghi), curăţare uscată (cerc).

explicatie pictograme pentru spalat haine

Fiecare simbol menţionat mai sus are indicaţii specifice. Un punct arată utilizarea aerului sau apei reci, două puncte reprezintă cald spre mediu iar trei puncte, fierbinte. Atunci când vine vorba de spălarea rufelor, majoritatea dintre noi separă hainele în funcţie de culori, însă experţii în domeniu sunt de părere că trebuie să ţinem cont şi de material, dacă vrem să ne bucurăm cât mai mult de hainele noastre.

Spală rufele delicate separat de cele groase. 

Nu umple niciodată maşina de spălat, nu înghesui hainele deoarece se vor distruge în timp. 


Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog