-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Cum să folosești uleiul de măsline ca să scapi de unghiile încarnate. Procedura!


Publicitate

Un articol de Maria

Problema unghiilor încarnate apare destul de des mai ales la degetele mari ale picioarelor, dar nu este exclus să apară şi la restul degetelor.

Cauza acestor probleme poate să apară datorită tăierii unghiilor incorect sau în urma purtării de încălţăminte prea strâmtă la care se adaugă transpiraţia abundentă a picioarelor.De cele mai multe ori pielea şi țesuturile care sunt afectate pot să se infecteze.

eliminarea infectiei unghiilor din carne

Unghia încarnată nu reprezintă doar un disconfort minor sau o problema de estetică, ci poate să cauzeze probleme grave de sănătate.

Până să ajungă la stadiul cel mai grav, unghia trece prin 3 stadii.


- Primul stadiu este acela în care pielea din jurul unghiei se înroşeşte puţin şi începe să doară.

- Al doilea stadiu este atunci când apare infecţia şi se formează puroiul

- Ultima faza este acea în care unghia incearcă să se vindece singură şi se formează un ţesut ce migrează pe suprafaţă unghiei care poate sângera uşor.

În cazul în care unghia afectată nu a ajuns în faza gravă, se poate trata cu câteva remedii naturale simple.

Pentru a contracara infecţia, trebuie să aplicaţi sub unghie un unguent care conţine antibiotic, cu ajutorul unui disc demachiant, astfel că pielea de dedesubt să poată absorbi substanţă.

Timp de o lună de zile înmuiati o bucată de vată în ulei de măsline şi aplicaţi sub colţul unghiei, în fiecare seară, apoi înfăşuraţi degetul cu un pansament care a fost înmuiat şi el în ulei de măsline.

La fiecare trei zile colţul unghiei trebuie tăiat până se elimina zona ce cauzează probleme.

Se consideră că lămâia va acţiona că agent de înmuiere, de aceea înainte de a încerca să tăiaţi unghia, aplicaţi o felie subţire de lămâie în jurul degetului şi ţineţi-o pe parcursul nopţii.

După ce unghia a devenit moale, se poate taia, aplicându-se ulterior vată sub marginea ei, până ce unghia va creşte în totalitate în afară.

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog