-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Citeşte neapărat dacă eşti fumător! Anumite alimente pot ajuta la eliminarea nicotinei din organism!


Publicitate

Cu toţii suntem conştienţi că fumatul este nociv pentru corp şi că dependenţa de tutun este greu de învins. În aceste condiţii, dacă nu reuşeşti să te laşi definitiv de fumat, trebuie să te foloseşti de orice mijloace ca să reduci din efectele dăunătoare ale ţigărilor. 

Şi, din fericire, există mai multe alimente care pot contribui la curăţarea nicotinei din organism!

consuma multa apa ca sa elimini nicotina din corp

În decurs de zece secunde de la inhalare, nicotina din ţigară pătrunde în straturile de piele şi în mucoase, după care intră în sânge şi inundă creierul. De asemenea, nicotina creează toleranţă la insulină, dă peste cap echilibrul metabolic, dă naştere la numeroase probleme de inimă şi favorizează apariţia diabetului zaharat de tipul II. Nimic din actul fumatului nu vine în folosul organismului.

Din fericire, există alimente care pot fi de mare ajutor pentru fumători. Iată o listă cu principalele nouă astfel de produse care curăţă corpul de nicotină şi de alte toxine:

1. Apa – lichidul indispensabil vieţii este foarte necesar pentru curăţarea pielii de toxine şi pentru hidratarea întregului corp, aşa că impune-ţi să bei zilnic între 8 şi 12 pahare de apă.

2. Brocoliul – este o legumă ce abundă în vitaminele C şi B5 atât de necesare pentru sănătatea plămânilor.

3. Spanacul – printre altele, taie pofta de fumat!

4. Plantele medicinale uscate – scad concentraţia de nicotină şi furnizează vitaminele A şi E, ambele antioxidanţi puternici.

5. Fructele de pădure – contribuie la eliminarea toxinelor.

6. Portocalele – furnizează vitamina C şi reduc stresul şi anxietatea care te împing să mai aprinzi o ţigară.

7. Kiwiul – este bogat în vitaminele C, A şi E.

8. Sucul de morcovi – este bogat în vitaminele A, K, C şi B, şi posedă proprietăţi detoxifiante puternice. Sucul de morcovi îmbunătăţeşte în primul rând calitatea şi aspectul pielii.

9. Rodiile – sprijină circulaţia sângelui şi cresc producţia de globule roşii.

Dacă nu te simţi încă pregătit să te laşi de fumat, măcar ia în considerare aceste alimente deosebit de benefice!

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog