-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Atenţie: acestea sunt efectele adverse ale anesteziei generale!


Publicitate


Atunci când oamenii sunt supuşi unor operaţii, de cele mai multe ori le este administrată anestezie, pentru a nu simţi durerea.

Anestezia generală este cea mai des întâlnită şi cea mai des utilizată de către medici. 


Atunci când vine vorba de acest tip de anestezie, medicii optează pentru varianta inhalată sau intravenoasă. Alte tipuri de anestezii sunt locale sau rahi.

efectele anesteziei generale asupra organismului
Starea personală de sănătatea contează enorm atunci când vine vorba de efectele adverse ale anesteziei. Din fericire, majoritatea dispar după 24 de ore, însă în ceea ce priveşte anestezia totală, durata se poate prelungi.Durerile de capAnestezia rahi sau generală determină de cele mai multe ori apariţia ameţelii, stării de vomă sau durerilor de cap.
Starea de vomă şi ameţeală Acestea sunt urmări ale anesteziei generale, iar primele 24 de ore sunt cele mai critice, însă efectele pot dura şi mai mult timp. FrisoaneHipotermia şi frisoanele reprezintă un alt efect al anesteziei. De cele mai multe ori afectează pacienţii atunci când se trezesc din anestezie şi duce la apariţia stării de disconfort.

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog