-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Anul cocoşului de foc: a apărut horoscopul chinezesc al anului 2017!


Publicitate

În data de 27 ianuarie, horoscopul chinezesc a intrat în anul cocoşului de foc, aşa că haideţi să vedem cu toţii ce schimbări urmează să se producă.



A venit momentul să ne trezim? Cocoşul de foc este ceasul deşteptător al tuturor. 

Să fim sinceri, lumea are nevoie în acest moment de iubire, iubire adevărată!

În anul 2017 începem să ne jucăm din nou cu focul şi vom realiza că nu câştigul este cel mai important, ci relaţiile şi stima de sine. 




Dacă eşti născut în anul 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993 sau 2005, înseamnă că ai fost născut sub semnul cocoşului de foc, însă dacă eşti născut în lunile ianuarie sau februarie, trebuie să verifici acest lucru, cu ajutorul unui calculator chinezesc.



Poţi afla mai multe despre semnul tău zodiacal, în acest articol.

Iată la ce să te aştepti anul acesta: 



1. Muncă multă, răsplată pe măsură. 



Dacă vei munci din greu, cocoşul nu te va lăsa fără să fii răsplătit! Încearcă să îţi faci un ritual al dimineţii şi să ai grijă de banii tăi. Nu cheltuii pe lucruri nefolositoare.



Ai grijă: acesta poate fi un an al orgoliilor, aşa că ascultă-i pe cei superiori ţie şi nu te enerva prea uşor. Vei avea multe de învăţat. 

Acest an este excelent şi pentru călătorii. Nu ar fi de mirare nici să existe câteva modificări luate de Guvern şi să primeşti nişte bani înapoi. Dacă se întâmplă asta, cheltuie-i cu grijă! 



2. Flirtează şi iubeşte.



Cocoşul de foc este puţin neruşinat. Lui îi place atenţia aşa că este posibil să dea foc barierelor şi să îţi ofere tentaţii nebănuite. Însă ce este rău în asta, tentaţia te ajută să depăşeşti anumite situaţii din viaţa ta! Rămâi deschis la ce urmează să se întâmple!



3. Moda va fi una de tip flamboiantă 



Scoateţi penele de la naftalină, a venit vremea lor. Vedete precum Beyonce, Jennifer Lopez sau Britney Spears, sunt toate născute sub acest semn aşa că nu este de mirare vestimentaţia lor flamboiantă din decursul anilor.



4. Bărbaţii vor fi trecuţi pe ordinea de zi 



În anul 2017 apare lupta pentru egalitatea între sexe şi se pare că nu izbucneşte de la femei... ne aşteptăm să vedem tot mai mulţi bărbaţi care sar în apărarea drepturilor femeii. 

Pot apărea însă şi exagerări, deoarece este o linie subţire între protejarea femeilor şi interpretarea lor ca fiind „lipsite de apărare”. 



Pe plan mondial, ne putem confrunta cu probleme ale guvernelor care încearcă să demonstreze oamenilor că sunt puternice. Dialogurile se câştigă greu în acest an, aşa că dacă sunt obţinute, trebuie profitat la maxim de ele. 



5. Sănătatea şi bunăstarea vor fi din nou subiectele preferate ale oamenilor 



Îţi recomand să găseşti o sală de fitness şi să începi chiar de azi mişcarea. În acest an majoritatea oamenilor sunt predispuşi la îngrăşare. 

Poţi opta şi pentru medicină preventivă precum: masaj, acupunctură, o dietă bogată în vitamine. Renunţă la mâncărurile nesănătoase şi încearcă să ai un stil de viaţă cât mai sănătos. Rezultatele nu vor întârzia să apară, vei arăta strălucitor în acest an! 


Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog