-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Acestea sunt minciunile cu care ne hrănim: iată cum injectează carnea de pui cu chimicale!


Publicitate

Majoritatea oamenilor nu cunosc repercusiunile achiziționării produselor din pui. Stiați că aproximativ 30% din carnea de pui de pe piață este injectată cu apă, sare și alte chimicale?

În loc să vândă carnea de pui sub formă naturală, producătorii o injectează cu tot felul de aditivi și o vând ca fiind naturală. Nici măcar puii nu sunt hrăniți cu produse naturale, ci cu amestecuri menite să determine creșterea rapidă a puiului. Acest aspect nu pune în pericol doar sănătatea consumatorului, ci și pe cea a puiului, deoarece ajunge să fie hrănit cu foarte mult sodiu. Produsul final, ridicat de pe raftul magazinului, conține 500% sare.

puii sunt injectati cu chimicale

Problema apare atunci când pe eticheta produsului este menționat 100% produs natural. Asta se întâmplă deoarece nu există reglementări clare pentru produsele naturale cu care sunt hrăniți puii.

Este un adevărat paradox deoarece puii par să fie hrăniți în mod natural, însă nu este deloc adevărat.

Cu siguranță vă este cunoscut faptul că puii sunt injectați cu antibiotice, antidepresive, acetominofen sau cafeină, însă 20% dintre acești pui sunt infestați și cu salmonela.

Ce mai este nou?

În anul 2009, s-a descoperit și faptul că puii sunt injectați cu resturi animale, de exemplu cartilaje sau praf de oase. Acest fapt s-a constatat cu ajutorul testelor ADN, în Anglia.

Au existat și alte surse care au confirmat această cercetare.

Practica injectării puilor cu apă și sare este complet ilegală.

Ar trebui oare să studieze consumatorul puțină chimie înainte să cumpere carne de pui?

Trebuie să luați în calcul următorul aspect: puiul este natural doar dacă este rescut în propria curte sau într-o fermă în care aveți încredere. Nu vă lăsați păcăliți!

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog