-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

6 semne că te cerţi cu un sociopat. Iată cum poţi rezolva problema!


Publicitate

Atunci când sociopaţii îşi fac simţită prezenţa, începe să apară şi haosul. Fiind conduşi de o puternică nevoie de atenţie, aceşti prădători au o abilitate nemaivăzută de a-i manipula pe cei din jur. Iată la ce trebuie să fii atent, pentru a afla dacă ai în faţă un sociopat.

semne ca persoana cu care te certi este un sociopat

1. Neagă cu nonşalanţă


Au puterea de a nega o acţiune întreprinsă chiar de ei, cu atâta nonşalanţă, încât chiar te fac să crezi că au dreptate. De cele mai multe ori dau vina pe cei din jurul lor sau chiar pe tine.


2. Minciuni şi iar minciuni

Mint mult, mai mult ca orice persoană pe care ai cunoscut-o în viaţa ta. Nu încerca să le demonstrezi contrariul pentru că nu îşi vor schimba părerea, ba mai mult te vei trezi în mijlocul unui conflict. Vor încerca chiar să dea vina pe tine, pentru că eşti prea negativist sau chiar că tu eşti mincinosul.

3. Dramatizează


Încep să îţi facă rău atunci când ajungi să fii afectat de problemele lor. Au foarte multe metode prin care te vor face să îţi fie milă de ei, aşa că nu ceda!


4. Polarizează

Sociopatilor le place să învrăjbească oamenii, ei susţinând că ştiu mai bine care sunt oamenii buni şi care sunt cei răi.

5. Provoacă


Sociopaţii provoacă intenţionat reacţii, pentru ca mai apoi să dea vina tot pe tine. Se folosesc de aceste situaţii pentru a te numi isteric sau nebun. Fac mereu pe victima şi te fac să te simţi vinovat de situaţia prin care trec ei.


6. Argumentează


Sociopaţii inventează argumente, pe care le susţin cu atâta ardoare, încât ajungi să crezi că chiar au dreptate. Poate că încerci să te aperi, însă ei au mereu un alt argument pregătit.


De ce se poartă sociopaţii aşa? Pentru că ei nu simt emoţiile şi nu se ataşează de cei din jur. Ei înlocuiesc iubirea şi afecţiunea cu atenţia şi puterea.

Ce pot face victimele? Să nu se blocheze într-o astfel de relaţie, dacă observă aceste semne trebuie să întrerupă imediat legătura cu un astfel de om!

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog