-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Ritualul cristalelor care amplifica potentialul astrologic al lunii ianuarie 2017


Publicitate

Se pare ca am intrat in anul 2017 cu un aer al schimbarii si pentru multi dintre noi era exact ceea ce asteptam. A venit momentul sa ne regasim linistea dupa cateva momente zbuciumate.

Acum nu mai este vreme de testare, a venit momentul sa fim siguri pe ceea ce facem si sa progresam. Orizontul este mai limpede ca niciodata si putem respira usurati.



Planificarea rezolutiei

Cum Astrii Gemelari ne-au mentionat, luna aceasta incepe cu Soarele in Capricorn si Neptun in Pesti. Celestitul, o piatra bleo, te va ajuta sa emani acea sclipire interioara. Celesitul nu numai ca te va ajuta sa ai noi aspiratii, ci le va transpune si in realitate.

Mercur retrograd se incheie pe 8 ianuarie.

Atunci cand eram copii, parintii ne spuneau adesea sa gandim inainte sa vorbim. Aceasta este o regula general valabila pentru Mercur retrograd. Asemeni cristalelor, cuvintele contin energie si odata spuse, nu mai pot fi retrase. Daca simti ca exista persoane care te enerveaza in zilele urmatoare, nu le baga in seama! Pastreaza-ti calmul si evita conflictul.

Luna plina din 12 ianuarie

Prima luna plina a lunii se va intersecta cu soarele, Uranus si Jupiter, provocand unele acumulari suplimentare de energie si haos. Păstrati-va calmul cu o piatra K2. Aceasta este asemeni unui memento bland ce se conecteaza la obiectivele personale. Chiar daca exista foarte multe cai prin care poti descoperi noi oportunitati, incearca sa menti un echilibru. Aminteste-ti ca poti avea orice iti doresti, important este sa ai rabdare.

Anotimpul Varsatorului incepe pe 19 ianuarie

Odata cu inceperea anotimpului Varsatorului, in data de 19 ianuarie, astrele spun ca oamenii incep sa stabileasca legaturi de interes personal. Tot acum vom avea curajul sa spunem cu voce tare lucruri pe care le tineam ascunse in interiorul nostru. Chiar daca sfarsitul anului trecut a fost plin de critica si agitatie, inceputul lui 2017 se intrevede diferit.

Anul in curs

Crisocola va fi de partea ta, in acest drum al schimbarii. Te va ajuta sa iti urmezi planul si sa ramai puternic pe intreaga durata a anului. Nu uita ca nu este important sa incepi in forta, trebuie sa si continui in aceeasi maniera!

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog