-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

O singura planta iti salveaza ficatul si viata!


Publicitate

Stiai ca armurariul iti poate proteja ficatul, mai bine decat orice medicament farmaceutic?

Armurariul este o planta ce isi are originea in zona Mediteraneana si a fost utilizata de sute de ani. In trecut un farmacist englez spunea:



„Din punctul meu de vedere, aceasta este planta care poate trata orice boala, inclusiv a sufletului.”

Beneficii pentru ficat

Conform studiilor, armurariul protejeaza celulele ficatului, blocand penetrarea toxinelor in ficat si eliminandu-le pe cele deja patrunse. Armurariul este un bun antioxidant, mentinand energia si sanatatea organismului.

Ingredientul activ din armurariu este silimarina. Aceasta substanta contine compusi numiti flavonoizi, ce ajuta la refacerea celulelor ficatului, afectate de alcool sau alte substante toxice.

Un studiu a avut ca subiect principal un organism expus la astfel de toxine timp de 5-20 de ani. Tratat cu armurariu, organismul s-a refacut complet in 30 de zile.

O agentie din SUA, a descoperit peste 16 studii stiintifice, ce aveau ca subiect principal armurariul. Toate aveau ca rezultat faptul ca aceasta planta trateaza bolile ficatului.

Armurariul reface ficatul chiar si dupa consumul de medicamente sau alte substante toxice.

Proprietati anticancerigene

Silimarina poate avea proprietati anticancerigene. Mai exact, Universitatea din Maryland a descoperit faptul ca poate infrana proliferarea celulelor cancerigene.

Un studiu realizat in cadrul Universitatii din Colorado a avut ca rezultat faptul ca armurariul previne cancerul de piele.

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog