-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Laptisorul de matca: trateaza tumorile si elimina toxinele din organism!


Publicitate

Un articol de Maria

Laptisorul de matca este un compus cunoscut, care patrunde prin tesutul glandei suprarenale si curata toxinele, precum si prin membranele creierului, unde se regenerează celulele.

Exista o multime de articole cu privire la beneficiile laptisorului de matca, in care se prezinta beneficiile acestuia : intretine o viata de calitate, trateaza bolile, ne scapa de iduri, etc. Laptisorul de matca reprezinta secretia glandelor albinelor tineree. Culoarea variaza de la alb la galbui; este gros si lichid, cu un miros specific, avand un gust acru.


Cea mai buna alegere este laptisorul de matca proaspat, de la apicultori, luat direct din stupi. Compoziția chimică a laptisorului de matca este: 60 pana la 70% apa, 10-18% proteine, 9-15% zaharuri, lipide, 1,5-7% 0,7-1,5% substante non-organice, si vitamine. Mai mult decat atat, laptisorul contine enzyme, neurotransmitatori si hormoni de gen.

Laptisorul de matca se poate folosi intr-o arie vasta. Efectul sau se bazeaza pe accelerarea metabolismului oxidativ. De asemenea, este bogat in proprietati antibacteriene si anti-microbiene. Mai mult, efectele anti-cancerigene ale laptisorului de matca sunt datorate componentelor active care, in natura exista numai in laptisorul de matca si nu este posibil sa fie produs in mod artificial.

Mai mult decat atat, laptisorul de matca este o sursa naturala unică de acetilcolina, o substanta care se raspandeste in vasele de sange si, prin urmare, este benefic pentru tensiunea arteriala crescuta. Mai mult decat atat, este bogat in acizi dicarboxilici saturati. Pana in prezent, efectele laptisorului de matca au fost cercetate in ceea ce priveste: limfosarcom 6C3HED, carcinom mamar TA3, tumori solide Ehrlich, AKR leucemie, si sarcom 180. Laptisorul de matca este eficient in tratarea tumorilor benigne, dar nu si a celor maligne.

Mai mult decat atat, laptisorul de matca este biostimulativ- are capacitatea de a consolida respiratia celulelor, fosforilarea oxidativa, accelerează schimbul materiei, creste energia, stimuleaza centrul parasimpatic al sistemului vegetativ si intareste secretia de adrenalina din glanda suprarenala.

Intareste parul, pielea si unghiile, scade nivelul de colesterol, are un efect pozitiv asupra sistemului cardiovascular, stabilizeaza tensiunea arteriala, imbunatateste memoria, sustine apetitul, regleaza digestia, mentine echilibrul hormonal, usureaza simptomele menstruale si PMS, elimina oboseala, trateaza artrita, anemia, distrofia musculara, boala Parkinson, actioneaza asemeni unui anti-inflamator, antiviral si antibiotic.

Consumati laptisor de matca proaspat, deoarece are toate aceste proprietati! Depozitati-l la o temperatura scazuta, intr-un loc racoros.

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog