-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Dusmanul numarul 1 al industriei farmaceutice, bicarbonatul de sodiu!


Publicitate

Celulele canceroase adora mediul acid, mai ales cel al acidului lactic. Daca aceste celule ajung intr-un mediu puternic oxigenat, atunci nu vor supravietui.

Bicarbonatul de sodiu este dusmanul numarul 1 al industriei farmaceutice si acest lucru se intampla deoarece nimeni nu ar fi crezut ca un aliment atat de ieftin poate fi atat de sanatos!



Exista dovezi si teorii care sustin faptul ca bicarbonatul de sodiu ar trebui sa fie unicul medicament pentru tratarea mai multor boli, inclusiv cancer sau diabet.

Bicarbonatul de sodiu este folosit chiar si pentru prevenirea toxicitatii chimioterapiei.

Milioane de oameni, din intreaga lume, consuma ioni de bicarbonat, in apa, pentru a preveni aparitia mai multor boli. Bicarbonatul salveaza zilnic nenumarate vieti.

Bicarbonatul de sodiu poate fi combinat cu substante naturale puternice, cum ar fi magneziu sau iod, reprezentand astfel un miracol medical.

Bicarbonatul de sodiu este prietenul nostru din viata de zi cu zi, asa ca iti recomandam sa il ti cat mai aproape.

Indiferent daca ai boli cardiace sau neurologice, cancer sau forme severe de gripa, daca iei bicarbonat de sodiu, impreuna cu clorura de magneziu, acest amestec iti va oferi un tratament sigur, atat pentru tine cat si pentru familia ta. Consuma aceasta combinatie timp de 4-6 luni, apoi fa pauza de 2-4 luni.

Cum folosesti bicarbonatul de sodiu

Il poti utiliza in tratamente orale, bai sau chiar in gospodarie. Foloseste doar bicarbonat farmaceutic pentru tratarea bolilor!

Consuma zilnic apa cu bicarbonat, o data dimineata pe stomacul gol, dupa care seara, inainte de a merge la culcare. Iti recomandam sa folosesti apa distilata la acest amestec.

Daca vrei si mai multe beneficii, bea otet de mere sau zeama de lamaie cu bicarbonat de sodiu.

Prepara asa: amesteca 2 linguri otet de mere, 2 linguri zeama de lamaie si jumatate de lingurita cu bicarbonat de sodiu. Asteapta sa se duca spuma, toarna apa si bea.

Daca lamaia este tratata cu pesticide, incearca varianta urmatoare, fa un preparat din 500 ml apa fiarta, 1 mana de sare si 5-6 linguri de otet. Cand apa s-a racit, introdu lamaile si lasa la inmuiat 24 de ore. Clateste bine apoi. Tratamentul trebuie sa dureze intre 7 si 14 zile.

Oboseala, tensiunea musculara, indepartarea celulelor moarte- pune o ceasca cu bicarbonat in cada, pentru indepartarea celulelor moarte. Dupa aceasta baie, pielea ta va radia de frumusete.

Negi- maseaza zona cu probleme, cu bicarbonat de sodiu. Repeta ori de cate ori este nevoie.

Gripa – doza pentru prima zi este de jumatate lingurita bicarbonat la 1 pahar cu apa. Bea de 6 ori pe zi, la intervale de 2 ore. A doua zi vei bea 4 doze, la intervale de 2 ore, iar in cea de-a treia zi 2 doze: una dimineata, pe stomacul gol si una seara, inainte de culcare. Cea de-a patra zi se continua cu 2 doze.

Tractul urinar – Pune 1 lingurita bicarbonat de sodiu, intr-un pahar cu apa. Bea cate doua doze 1 data, de 3 ori pe zi. adica 6 pahare pe zi. Aceasta procedura trebuie urmata in prima saptamana, iar in cea de-a doua trebuie sa consumi aceeasi cantitate, de 2 ori pe zi. In cea de-a treia saptamana, doza trebuie consumata o data. Nu consuma mai mult de 21 de zile.

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog