-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Doctorii ne avertizează, nu mai folosi folie din aluminiu!


PublicitateDoctorii ne avertizează să încetăm imediat utilizarea foliei din aluminiu. Motivul? 

În primul rând, aluminiul este un metal greu neurotoxic, ce are efecte adverse asupra creierului, fiind asociat cu dezvoltarea bolii numite Alzheimer. Conform experţilor medicali, expunerea la acest metal greu poate avea efecte adverse precum: declin mental, pierderea echilibrului, pierderea memoriei, etc. 


Acest studiu a scos la iveală faptul că gătitul în folie de aluminiu afectează oasele, deaorece acesta înlocuieşte spaţiile menite să fie ocupate de calciu. 

În plus, cercetătorii au menţionat faptul că utilizarea foliei de aluminiu la gătit este strâns legată de problemele respiratorii şi pulmonare. Există foarte multe persoane care încă nu cunosc efectele utilizării foliei, însă acest fapt trebuie cunoscut de cât mai mulţi oameni! Dr. Essam Zubaidy, inginer chimist în cadrul Universităţii americane Sharjah, a evaluat efectele utilizării foliei de aluminiu la gătit. El spune că o singură utilizare conţine aproximativ 400 mg de aluminiu. 

Asta înseamnă că, cu cât temperatura este mai ridicată, cu atât efectele sunt mai grave.

Folia nu este potrivită pentru a găti alimente precum roşii, citrice sau condimente. 

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă să nu se depăşească o cantitate mai mare de 60mg de aluminiu pe zi.

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog