-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Ai observant o modificare in zona ochilor? Iata ce reprezinta!


Publicitate

Se spune ca ochii sunt oglinda sufletului, ceea ce inseamna ca pot refelcta personalitatea si starea emotionala a fiecaruia dintre noi. Pe langa acest aspect, ochii ne pot atrage atentia asupra unor probleme de sanatate grave.

Te-ai intrebat vreodata ce se intampla atunci cand observi modificari oculare? Fii atent ce iti transmit aceste modificari!




1. Roseli

Roseala poate aparea pe mai multe nivele. Un punct mic rosu te poate speria, insa poate fi doar o iritatie sau o hemoragie subconjunctivala.
In mod obisnuit, aceasta problema dispare de la sine in doar cateva zile, insa daca persista, mergi imediat la medic!


Daca observi ca roseala s-a extins, poate fi vorba despre o alergie, insa daca nu dispare in 10 zile, mergi la medic.

2. Lacrimarea

Aceasta depinde de simptomele care o insotesc. Poate fi vorba despre o iritatie sau o alergie.

Totusi, daca observati ca lacrimile au culoare albicioasa sau galbuie ori sunt insotite de mancarimi si vase de sange sparte, este vorba despre o infectie oculara. Mergi imediat la medic!

Daca observi ca ai sensibilitate la lumina sau te confrunti cu dureri poate fi destul de grav, asa ca nu mai pierde timpul si mergi la medic!

3. Zbaterea ochiului


Acest simptom este des intalnit si nu pune probleme grave. Poate fi cauzat de consumul exagerat de cafea, stres sau lipsa somnului. Solutia este simpla, fa cateva schimbari in viata ta!

Daca totusi acest simptom persista mai mult de o saptamana si iti este afectata inclusiv fata, mergi la medic!

4. Pleoapa cazuta

Acesta este un simptom ce apare odata cu inaintarea in varsta. Se poate intampla si la varste mai fragede, datorandu-se nivelului scazut de colagen. Daca observi aceasta schimbare si esti o persoana tanara, cere imediat parerea unui medic!

5. Ingalbenirea sclerelor

Acest simptom este adesea asociat cu disfunctii ale ficatului sau aparitia icterului. Atat adultii cat si copiii pot dzvolta icter.


Aceasta nuanta de galben poate interfera si cu disfunctiile digestive, asa ca iti recomandam sa mergi de urgenta la medic!

6. Inflamatii

Exista o diferenta intre ochi mari si pupile marite sau ochi mariti. Daca observi aceste simptome, este posibil sa te confrunti cu boli ale tiroidei. Chiar si dificultatea inchiderii ochilor poate scoate la iveala o boala a tiroidei, in peste 30% din cazuri. Iti recomandam sa mergi imediat la medic!

7. Chisturi


De cele mai multe ori, aceste chistulete sunt inofensive si dispar de la sine. Oamenii le numesc adesea urcior si apar in urma blocajului glandelor lacrimare.

Incearca sa pui comprese cu ceai sau apa calduta, de minim 6 ori pe zi. Daca nu functioneaza si nu vezi nicio ameliorare, mergi imediat la medic!

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog