-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

10 lucruri pe care trebuie sa le faci zilnic inainte de ora 10 seara


Publicitate

Un articol de Maria

Stim, este destul de greu sa termini toata treaba de acasa si de la lucru in doar 24 de ore. Te trezesti, faci micul dejun, duci copiii la scoala, te pregatesti, mergi la lucru, te intorci de la lucru, iei copiii de la scoala, ii duci la activitati, mergi acasa, pregatesti cina, iei copiii de la activitati, le dai sa manance, ii pui la somn.

Dupa care te culci si tu. O iei de la capat a doua zi. nici vorba de relaxare sau de timp pentru tine. 

Totusi, inainte de ora 10 seara, incearca sa faci urmatoarele lucruri:


1. CURATA-TE!

Stim ca esti extenuat/a, insa primul semn al dezechilibrului emotional este lipsa atentiei fata de sine. Fa-ti un dus si curata-te atat pe exterior cat si pe interior. Curata-ti sufletul! Vrei sa adormi murdar?

2. FA-TI O LISTA

Fa-ti o lista cu ceea ce ai de facut sau vrei sa faci a doua zi. nu trebuie sa fie una extenuanta! Fixeaza-ti un scop si acela va fi cel care te determina sa te trezesti bine a doua zi!

3. VORBESTE CU UN PRIETEN

Dezechilibrul emotional se reflecta si in izolare. Fa-ti un obicei din a vorbi cu un prieten sau cu familia ta. Suntem fiinte sociabile si trebuie sa socializam pentru a functiona asa cum trebuie.

4. ASCULTA MUZICA

Pune-ti muzica preferata si relaxeaza-te sau danseaza. Incearca sa eviti melodiile depresive. Canta ceva cu copiii tai. Muzica vindeca!

5. FA SPORT

Fa orice tip de sport, incearca yoga, mediteaza, orice. Danseaza, sari coarda, joaca-te! Elibereaza-ti trupul si sufletul! Fa sport inainte de ora 7 seara, altfel nu vei putea adormi.

6. MANANCA IN FAMILIE!

Gatitul si mancatul cinei in familie ne face mult bine. Inchide televizorul si vorbeste cu familia ta. Fiecare are ceva de povestit. Incearca sa gatesti ceva usor, pentru a avea un somn odihnitor.

7. NU LASA LUCRURI NEFACUTE

Pune-te in pat atunci cand ai terminat ce aveai de facut, altfel nu vei putea adormi si vei fi stresat/a.

8. SCOATE DIN PRIZA

Suntem bombardati cu tehnologie. Scoate din priza orice iti distrage somnul si relaxeaza-te! Pune-ti mai bine ordine in ganduri si bucura-te de liniste!

9. NU BEA CAFEA DUPA 7 SEARA

Renunta la cafea devreme, altfel este posibil sa nu dormi toata noaptea sau sa ai un somn agitat!

10. SCOATE SURSELE DE LUMINA DIN CAMERA.

Daca vrei sa te odihnesti asa cum trebuie, renunta la luminita telefonului, beculetele de la priza sau ledul televizorului. Daca iti doresti putina lumina in camera, aprinde o lampa cu sare!

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog