-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Amestecul din lamaie si usturoi garanteaza curatarea arterelor spre inima.


Publicitate

Lamaia si usturoiul sunt folosite de cele mai multe ori la prepararea diferitelor mancaruri, insa oamenii nu cunosc realmente proprietatile acestor alimente, atunci cand sunt folosite impreuna.

Asocierea lamaii cu usturoiul este folosita pentru reducerea nivelului de colesterol din sange, pentru curatarea arterelor si pentru regularizarea circulatiei sanguine.


Un nivel crescut al colesterolului creste riscul dezvoltarii bolilor cardiace si chiar al infarctului.

Prin simpla adaugare a lamaii si usturoiului in dieta zilnica, puteti imbunatati circulatia sanguina si sanatatea cardiovasculara.

Exista doua metode de preparare a acestui amestec:

Formula Nr. 1

Ingrediente:

  • 1 pahar usturoi amestecat cu apa ( foloseste un catel de usturoi )
  • 1 pahar zeama de lamaie
  • 1 pahar otet de mere
  • 1 pahar suc de ghimbir


Preparare:

Pune toate ingredientele intr-o cratita si lasa la fiert timp de 30 de minute. Lasa apoi la racit si adauga 3 cesti de miere organica. Amesteca bine pana cand mierea omogenizeaza. Pune totul intr-un borcan si depoziteaza la frigider.

Administrare:

Ia o lingura din acest preparat zilnic, pe stomacul gol, inainte de micul dejun.

Formula Nr. 2

Ingrediente:

  • 6 lamai
  • 30 catei de usturoi


Mod de preparare:

Curata si feliaza lamaia si cateii de usturoi. Pune totul in blender si adauga putina apa. Pune apoi totul intr-o cratita, adauga 2 litri de apa si lasa la fiert. Amesteca bine si cand da in clocot, mai lasa inca 5 minute. La final, pune preparatul intr-un borcan, la frigider.

Administrare:

Consuma timp de 3 saptamani, fa pauza 1 saptamana si reia timp de alte 3 saptamani. Ia cate 50 ml zilnic.

Poti repeta de 2 ori pe an.

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog