-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Cum folosim cristalele pentru a dormi mai bine


Publicitate

Nu este niciun secret faptul ca somnul este important pentru a duce o viata sanatoasa si fericita.

Probabil ca ati incercat sa nu mai priviti la televizor inainte de a merge la culcare sau poate sa nu mai beti cafea cu ceva timp inainte, insa nu a functionat.



Poate ca a venit momentul sa incercati o metoda diferita. Da, vorbesc despre cristale. Alese cu grija, acestea ne pot ajuta sa ne relaxam si sa dormim mai bine. Le puteti tine sub perna sau pe noptiera de langa pat.

1. Ametist


Aceasta este o piatra protectoare. Cine ar fi zis ca acest scut protector este atat de frumos? Datorita laturii sale protectoare, ametistul este un calmant natural, ce ne poate ajuta sa atingem anumite niveluri ale meditatiei. Pentru mine, aceasta piatra reprezinta mult, deoarece ma ajuta sa adorm mult mai repede. Efectele adverse pot fi visele in care apareti milionar.

2. Calcitul albastru


Cu o nuanta extraordinara de albastru, acest cristal ne ajuta sa ne relaxam sau sa ne recuperam. Acesta poate absorbi energiile negative, oferindu-va o stare de calmitate si relaxare.

3. Magnezit


Poate ca nu este cea mai frumoasa piatra pe care ati vazut-o vreodata, insa daca va ajuta sa adormiti, nu va trebui sa o priviti prea mult timp. Aceasta creeaza o stare de armonie si calmitate.

4. Topaz


Topazul nu este doar o piatra frumoasa, aceasta vindeca, echilibreaza si ne reincarca organismul cu energie. Cu ajutorul ei, veti putea adormi imediat.

Acum va rog sa ma scuzati, merg sa trag un pui de somn.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog