-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Iata de ce eructati dupa ce ati consumat apa cu bicarbonat de sodiu!


Publicitate

Bicarbonatul de sodiu este un ingredient ce poate fi folosit in orice conditie, fiind un produs minunat! Este foarte ieftin si trateaza aproape orice. Diareea, aciditatea si intoxicatia cu medicamente sunt si ele pe lista afectiunilor tratate de bicarbonat.


Testul aciditatii din stomac

Stomacul produce acid hidrocloric, pentru a sustine digestia. HCL este utilizat pentru a distruge bacteriile daunatoare, iar un nivel scazut al acestui acid ar putea avea efecte negative asupra pancreasului. HCL scazut duce la aparitia problemelor gastrice, indigestiilor sau balonarii.

Nota: pentru a testa nivelul acidului din stomac, exista metode pe care le puteti incerca acasa. Cea mai sigura metoda, este totusi analiza de laborator.

Amestecati 1/4 lingurita de bicarbonat, intr-o ceasca cu apa si beti pe stomacul gol, inainte de micul dejun. Daca ragaiti dupa 2-3 minute, nivelul de DCL este unul bun. Daca dureaza mai mult, inseamna ca aciditatea este una crescuta.

Impartasiti cu prietenii si familia!

Sanatate multa!

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog