-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Iata cum trebuie curatat cuptorul!


Publicitate

Cuptoarele sunt obiecte utilizate in viata de zi cu zi, insa nimeni nu suporta sa le curete. Uneori este aproape imposibil sa curatam grasimea intarita sau negreala lasata de arsuri. Ce ingreuneaza si mai tare curatenia este fumul. Vrem totusi sa va spunem ca nu ati curatat deloc bine cuptorul, pana acum!



De azi incolo, curatarea cuptorului este floare la ureche! Dupa ce veti cunoaste aceste trucuri, nu veti mai avea nevoie sa petreceti ore in sir frecand acest cuptor. Bicarbonatul de sodiu va face toata treaba in locul dumneavoastra, lasand cuptorul ca nou.

Ingrediente:

  • Recipient cu pulverizator
  • Apa
  • Un bol
  • O carpa
  • Otet
  • Bicarbonat de sodiu


Preparare si utilizare:
Puenti o lingura de bicarbonat in bolul cu apa. Amestecati pana cand obtineti o pasta. Intindeti pasta peste tot in cuptor. Lasati sa actioneze peste noapte!

Ziua urmatoare, curatati pasta cu o carpa. Luati apoi pulverizatorul si puneti otet in el. Pulverizati in cuptor, in locurile unde au ramas reziduuri.

Curatati totul cu ajutorul unei carpe si inchideti usa cuptorului. Porniti cuptorul, la temperatura mica, si lasati sa actioneze 20 de minute.

Spalati si geamul cuptorului:
Preparati o alta compozitie si aplicati pe geamul cuptorului. Lasati sa actioneze jumatate de ora. Curatati cu o carpa.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog