-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Daca va gandeati ca 120/80 este o tensiune normala, va inselati!


Publicitate

Foarte multi oameni traiesc cu impresia ca 120 cu 80 sau 12 cu 8 este o tensiune normala si daca valorile cresc, atunci cereti parerea unui medic. Ei bine, aceasta regula nu se mai aplica!

Asociatia ESC, a evidentiat noi ghiduri, conform carora, presiunea normala are o valoare de 140 sistolic si 90 diastolic.



Aceasta regula, insa nu se aplica in cazul persoanelor care sufera de diabet, ei avand o limita de 130 cu 80, asemeni persoanelor varstnice.

In trecut, se credea ca daca o persoana ajunge sa aiba o tensiune de 139 cu 89, acea persoana era hipertensiva si trebuie sa ceara parerea unui medic de urgenta, pentru a evita un infarct sau un atac de cord.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog