-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Chiar Dumnezeu le-a trimis asta oamenilor: antibiotic, antioxidant, curata vasele de sange si distruge colesterolul


Publicitate

Busuiocul este o planta ce ar trebui sa fie mai des adaugata in farfuriile noastre. Busuiocul este o planta foarte aromatica, cu frunze verzi. Exista peste 6 specii de busuioc in lume si toate au infatisare si gust diferit. Una din proprietati este aceea ca poate distruge colesterolul.

Busuiocul are si proprietati antioxidante, fiind o parte importanta din stilul nostru de viata. Aceasta planta protejeaza organismul de radicalii liberi, prevenind imbatranirea celulelor si formarea anumitor tipuri de celule canceroase.



Beta-carotenul este unul dintre antioxidantii care este perceput de organism ca fiind Vitamina A. Protejeaza vasele de sange si tine organismul departe de astm, reumatism, osteoartrita, etc.

Minunat pentru inima si vasele de sange

Busuiocul contine foarte multa vitamina B6 si magneziu. Vitamina B6 previne acumularea substantelor periculoase precum homocisteina, intarind sistemul cardiovascular. Relaxeaza muschii si reduce riscul aparitiei aritmiilor.

Antibiotic natural

Noile cercetari arata ca uleiul de busuiocul are un efect pozitiv asupra sistemului imunitar. Frunzele sale au proprietati antibacteriene si antiseptice, asa ca poate fi utilizat pentru tratarea infectiilor bacteriene si pentru distrugerea colesterolului.

Busuiocul pentru gatit

Busuiocul este un ingredient excelent si merge foarte bine cu multe mancaruri. Busuiocul este intotdeauna adaugat la finalul prepararii mancarurilor deoarece are un gust puternic.

Puteti prepara un sos gustos din busuioc tocat, usturoi si ulei de masline. Acest sos poate fi servit cu paste, orez sau bruschete.

Puteti prepara chiar si desert din busuioc. Taiati busuiocul si amestecati-l cu zeama de lamaie, zahar si apa. Puneti la congelator si cand a inghetat, puneti continutul in blender, amestecand usor. Consumati!

Puteti face si o salata cu specific italienesc, amestecand busuioc, mozzarella si rosii.

Prepaati ceai din busuioc, punand apa fierbinte peste busuiocul tocat marunt. Lasati sa infuzeze, dupa care strecurati.
Bucurati-va de gustul minunat al busuiocului si de proprietatile sale miraculoase!

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog